19 yaşındaki Mesut Dincer İcoz isimli genc, geliştirdiği bilgisayar kodları sayesinde istediği konu ya da kişiyi Trend Topik yapabiliyor. "Organik takipci" yontemi ile ucret karşılığında hizmet verdiğini soyleyen İcoz, milletvekilleri, unlu isimler ve siyasi partilere de hizmet verdiğini ifade etti.

Milyonlarca insanın kullandığı sosyal medya, artık gunumuzde hayatın değişmez bir parcası haline geldi. İnsanların ve markaların sosyal medyada one cıkma hırsı ise, ceşitli yontemleri de beraberinde getirdi. Sosyal medyada one cıkmak icin kullanılan yontemlerden biri de "Organik Takipci" yontemi oldu. Bu yontem sayesinde kullanıcıların dakikalar icerisinde binlerce takipciye ulaşması ve istenilen konunun dunya gundemine girmesi mumkun.

Universite oğrencisi Mesut Dincer İcoz de ceşitli siyasi parti ve unlulere hizmet veren sosyal medya uzmanlarından sadece biri.

Sosyal medya sitelerinin yayınladığı kodları değiştirerek takipci sayılarını arttırmayı sağlayan 19 yaşındaki Mesut Dincer İcoz, bu sayede ciddi paralar kazandığını soyledi.
Yonetim Bilişim Sistemleri 1.sınıf oğrencisi olan Mesut Dincer İcoz, "İnsanların sosyal medya hesaplarındaki beğeniler yukseldikce mutlu oluyorlar. Bundan dolayı ben de takipci satışı işine girdim ve cok olumlu sonuclar aldım. Unlu sosyal medya siteleri bizlerle kendi uygulama kodlarını paylaştı. Biz de bunu nasıl değerlendire biliriz diye duşunduk ve kodları bicimlendirerek kendi kaynak kodumuzu oluşturduk. İşler buyuyunce artık sunucu giderimiz olmaya başladı ve rakip firmalardan da sitemize saldırılar oldu. Biz de bu 'Organik takipci' satışına başladık" dedi.

"Milletvekilleri ve unlu isimler de bu yontemi kullanıyor"

Duşuk bir butceye bile binlerce takipci elde edilebildiğini ifade eden İcoz, konuşmasına şoyle devam etti "Unlu isimler, firmalar, Milletvekilleri ve siyasi insanlarla secim zamanında cok ciddi calışmalarımız oluyor. Twitter'da hashtagler kareli veya karesiz oluyor. Bize gelip talepte bulundurdukları zaman istedikleri hashtagi dunya gundemine sokabiliyoruz. Bu gundemi kullanarak filim, dizi ve firma reklamları yapılıyor. Sosyal medya sitelerinin halka actığı kodların guncellemeleri oluyor, bu guncellemeler olduğu zaman bu takipci kodları işe yaramıyor. Bu işi bilemeyenler bir yerden bu kodları calmazlar ise sistemleri cokuyor ’ ’

şişirmeyı nekadar sevıyoruz yaa