Selam Arkadaşlar Bugun Finallerimiz bitti.

Hayırlısıyla İstanbul Universitesi Edebiyat Fakultesi Bilgi ve Belge Yonetimi Bolumu 3.sınıf Oğrenci oluyoruz.
Nasipse 4.yılın sonunda bir Universite Kutuphanesinde Uzman Kutuphaneci Olacağız.
Vel Hasıl Uzun bir suredir pek faal değildim ama aklımın bir koşesinde youtube ve ytpara vardı. Cunku ikisinide seviyoruz...

Şimdi Neden bunu yazdım?
-Aslında, Tercih doneminde ben pek sıkıntı cekmiştim iki universiteden kaydımı sildirmiştim. Hem bunun icin hem de youtub'den geri kalmadım bu surecte, yani işimiz hakkında elimden geldiğince destek olmak....

Ygs-lys Tercihleri ve Universiteler hakkında Merak ettiğiniz konular ile bolumler hakkında bilmedikleriniz veya Universiteye ne hayallerle gelip neler ile gidenler konusu hakkında guzel ve faydalı olma amacı taşıyan bir tartışma olsun istyorum. Umarım Guzel olur...

Not: Universiteli veya Konu hakkında bilgisi olan Arkadaşlarımız varsa desteklerini sunarlarsa sevinirim.

Not 2: Youtube ve Adsense hakkında ise başka bir tartışma acılabilir bana da soru sorabilirsiniz, gecte olsa cevaplarım.

Edit: Konu ilgili yonetici arkadaş tarafından sabitlenmiştir. Tekrar dillendiriyorum: Bilgili arkadaşlar sorulara cevap verirse sevinirim. Benim zamanın ve bilgim tum sorulara yetmeyebilir