Evet iddialı bir başlık değil mi? Ama okuduğunuza pişman olmayacaksınız hanımlar. Kendim uyguladım. Ne yapsan da catlıyor diyen arkadaşlarıma da uygulattım. Sonuc sıfır catlak. Şimdi hemen once tarifi vereyim. Merakınız bi gecsin. Ancak muhakak devamını okuyun. Cunku onemli soyleyeceklerim var!
1 - Katı formda kakao yağı (olmazsa olmaz)
2 - Katı formda hindistan cevizi yağı
3 - Hakiki zeytinyağı
4 - Kantoron yağı (tercihen kırmızı)
Şimdi arkaşlar hepsi eşit olcude karıştırılacak. Kakao yağı ve hindistancevizi yağı benmari usulu eritilerek eklenicek. Tekrar katılaştıkları icin ben kışın peteğin uzerinde beklettim. Yazın da sıcaktan zaten donmuyordu. Eğer calışıyorsanız akşamları calışmıyorsanız sabah akşam uygulayacaksınız. Ben calıştığım icin sabahları palmers'ın kakao yağlı kremini kullandım. Akşamları bu karışımı surdum. Ancak izne ayrıldıktan sonra hep bunu surdum. Şimdi gelelim diğer ip uclarına. Hanımlar asla kaşınmayın. Dikkat edin muhakkak kaşınırsınız. Kaşınmak = Catlaktır. Belki inanmayaaksınız ama ben beynimi oyle bir programlamıştım ki uykumda bili kaşınırken hemen uyanıp kaşınan yerime bişey surdum. Genellikle bu kurumu surdum. Ama yataktan kalkacak halim olmadığı zamanlarda baş ucumda muhakak bişey bulundurdum ve onu surdum. Zeytinyağı kantoran yağı palmers veya bebe yağı ne olursa.. Yani kaşındığınız her an orayı hemen nemlendirin ve asla kaşımayın. Kaşırsanız catlarsınız. Gelelim başka bir meseleye arkadaşlar asla kese yapmayın
Biliyorum buna alışık biri icin cok zor. Şahsen ben cok zorlandım ancak yapacak bişiy yok. Catlamak istemiyorsanız gebelikte keseyi unutun. Hatta doğumdan snra da bir sure cildiniz kendine gelene kadar yapmayacaksınız. Peki nasıl olu deri gidecek cok basit. Yuzunuze nasıl peeling yapğyorsunuz. Vucudunuza da oyle yapacaksınız. Ben kahve ile cok yaptım. Kahve+limon suyu+susam yağı veya hernangi bir yağ. Bununla uğraşamam derseniz hazır satılan vucut peelingini de kullanabilirsiniz. (Kullanmadan doktorunuza danışmayı unutmayın) Benim sdn zamanlarım yaza geldiği icin malum hamilelikte bir yandar cok terliyodum. Doğumu da kolaylaştrması acısından cok duş aldım. O yuzden duştayken bebe yağı surdum. Cıkmadan ıslakken surdum. Uzerinden su ile gecip fazlasını aldım. Bu da aklınızda bulunsun. Evet arkadaşlar sonuc sıfır catlak. Toplamda 18 kilo aldım. Cok şukur hic catlamadım. Hee bu arada ben bu kuru omuzlarım haric tum vucuduma surdum. Cunku gebelikte sadece gobek catlamıyor. Buna inanmayan ve malesef catlağı olan arkadaşlarım benden sonra gebelik yaşadı ve catlamadı. Ama ne dediysem yaptılar. Ki dediğim gibi normal zamanda oluşmuş catlakları vardı. O catlakların bile gorunumu azaldı. Yani klasik olan şeyleri soylemeyeyim. Su vs gibi. Şimdi sakın senin genetiğin boyleymiş demeyin. Ben hem kilo almaya hem catlamaya ck musait bir kişiyim. Ama her zaman buna dikkat ediyorum. Yalnız herşeyde olduğu gibi istikrar onemli. Duzenli yapacaksınız. Ben doğuma giderken bile acele acele bunu surdum. Bir kur tarifi daha vereyim. Ancak bu kur doğum sonrası icin aklınızda bulunsun. Hem selulutleri toparlar hem catlak gorantusunu azaltır.
1- Adacayı (acıelma yağı)
2 - Kekik yağı
3 - Biberiye yağı
4 - Susam yağı
5 - Kantaron yağı (tercihen kırmızı)
Hepsini karıştır sur. Yapack fırsatın varsa strecle yoksa biraz masajla iyice yedir. Uzun oldu ama yaparsanız dua edersiniz. Kilo verilir, selilut gider ama catlağın cozumu yok canlar. Sadece goruntusu azalır ama gitmez. O yuzden en başından oluşumunu engelleyin. Bebişlerinize sağlıkla kavuşmanızı temenni ediyorum. Allaha emanet olun. Sevgiler...
Tum Hamişlere Benden Hediye Olsun... Catlaksız Gebelik İcin Muhakkak Okuyun...
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Tum Hamişlere Benden Hediye Olsun... Catlaksız Gebelik İcin Muhakkak Okuyun...