Merhaba 1,5 sene evvel pko olduğumu oğrendim maddi imkanım kısıtlı olduğundan ozel hastanede tedavi alamadım ve devlet hastanelerini kapı kapı gezdim. En son kısırlık bolumune yonlendirildim 6 ay sonrası İcin rahim filmi gunu verildi. Ancak adet olunca da gel hormon testlerini yapalım dediler. Ve ben adet olmadım adetim 5gun gecikince idrar testinde cift cizgi gordum inanmayıp betama da baktırdım. Son adet tarihim 5 haziran (ilk gunu) adet bitimi ilk ilişkim 17 haziran . 10 temmuzda gebeliğimi beta değerim 454 iken oğrendim. Akabinde 3 gun sonra yeniden beta testi yaptırdım ve 1520 cıktı. Bir kadın doğum uzmanına gittim ve bana erken olduğu icin bayram bitimi gel dedi şuan kesen belli belirsiz dedi. Bayram bitti yeniden beta testi yaptım doktora gitmeden.. 37.403 cıktı. Son iki testimin arası 13 gun. Bugun randevuma gidip beta testlerimi de goturdum diğer doktor izinde diye başkası baktı ve bana kesen yok boş gebelik gibi dedi yeniden beta istedi iki gun arayla betam bu sefer 35.118 cıktı. Yani bir duşuş var ama doktor onceki beta değerlerime bakmadan beni renkli ultrasona yonlendirip bebek olmuş olabilir dedi hayatımda daha kotu bir gunumu hatırlamıyorum bugun ağladığım kadar 28yıldır ağlamamışımdır. Akşam dayanamayıp bir ozel hastaneye gittik doktorum tum kağıtlara baktı ve surecin normal olduğunu soyledi beta mın istikrarlı ilerlediğini iki binlik duşuşun cok dikkate alınmaması gerektiğini falan. Daha sonra alt muane yapıldı. Kesemin oluştuğunu bebeğimin tutunduğunu soyledi ancak Gebeliğim buyuk olasılık ile devam etmeyecekmiş. Kanama kanalı mı tupu mu ne varmış ve 5-6haftalık kadar olması gerekiyor ancak kalp atışını duymuyorum dedi. Beni telkin etti ve haftaya gel kalbi hala atmıyor ise kurtaj yapacağız dedi. Ve dunyam bir daha yıkıldı. Bel ağrım gogus hassasiyetim abartılı uyku belirtilerim var betam normal ama neden boyle oldu sabah 9dan beri ağlıyorum saat gece 2 olmuş ilk bebeğim ilk goz ağrım delireceğim. Sizlerden fikir rica ediyorum

Guncelleme : bebeğim olmuş