ozellikle bardak olayına koptum

Misafir: Odalar leş gibi. O havlular neydi oyle. Ben battaniye sandım. Havlu beyaz olmalı. Resmen kahverengi,sarı renkte battaniye sandım. Arkadaşım uyardı bu havlu diye. Herhalde pisliği gizlemek icin oyle secmişler. Banyoda sabun falan yok. Klima icin gunluk +10 lira istediler. Resepsiyonu gorunce zaten odaların halini tahmin etmeniz zor olmaz.
Otel: fatih bey pis olan senın kafanın icindeki duşuncedir madem cok titizsen bıraz fazla ode 5 yıldıza lı notele gıt hadi dıyelımkı bızım odalar bıslık neden bıslık ıcınde yatıyorsun be kardesım cık git başka otele yatmak zorunda değilsinki! bizim havlularımız temız ve hıjıyenıktır odalarımızda gayet temız buraya gelen bırdaha gelıyor senıngıbı duşunenler haric saygılarımla
Misafir: Klima duzgun calışmıyor ve ucretli
Otel: kılıma kumandasını kulanmasını bılmıyorsun ondandır sorsan bıze gelır yardımcı olurduk elbetekı ucretlı neden bedava sana kılıma verelımkı aldığın herseyı odemek bence onur sayılmalı şikayat değil bedava bırseyler beklemek dorğu bır davranış değil insanların emeğine saygı gostermek lazım
Misafir: karşılayan biri yok, ilgi ve saygı yok
Otel: NİYETİN BELLİ TOREN İSTİYORSUN BİZDEN BIZ HERZAMAN EN IYI KARŞILAMAYI YAPMAYA CALIŞIYORUZ AMA EGO TATMIN ETMIYORUZ KUSURA BAKMA BEYEFENDI
Misafir: Berbat
Otel: Berbat olan nedir Gul hanım ? Ayrıca odamızdaki bardakları neden cantanıza koyup goturmuşsunuz evinizde bardak mı yok ?
Misafir: İlgisizlik
Otel: hasan bey yazacak hicbirşeyin yok sırf egonu tatmın etmek icin burda bulunmuşsun
Sosyal medya sallandı! Otelden hizmetini eleştiren misafirlere sert cevaplar - Gundem Haberleri