Size belki destek olabilirim diye duşunup bu konuyu actım. Diğer konularıma da bakarsanız nisandan bu yana gebe kalmaya calışıyordum.
Şu an 6 haftalık gebeyim. İnanın hala şaşkınım. Oğrendiğimden beri duygularım aşırı değişti korktum,heyecanlandım,sevindim,ağladım. Ve daha cok başındayım duşunun. Karnım ağırlaştı sanki. Anne mi olucam şimdi ben? Gecen gun biz annelerimizin kıymetini bilememişiz diye ağladım şu an bile gozyaşım pıt

Neyse nerden nereye geldiğimi anlatayım...
Evlendim kendimi vajinismus zannettim. 1 ay ilişkiye giremedim. Doktora gittim vajinama cubuk soktu ve sorunumun olmadığını soyledi. Demek ki bendeki sadece korku. Neyse bi şekilde hallettim ve ilişkiye girdim.
Daha sonra 1 bucuk yıl sonra hamile kalmak istedim. Nisanda başladık.ilk ay olmadı. Tabi benim herşeyim ayrı olay... gene doktora gittim. Birşeyin yok gebe kalabilirsin dedi. Okey o zaman kendim hallederim dedim. Ebru ceylan hanımefendinin ovulasyon testlerinden aldım. Takip etmeye başladım. İnanın temmuz ayına kadar hic kacırmadan yaptım. Duğune bile gitsem goturdum yaptım. Ama malesef hic yumurtlama goremedim. Test yanlış desem duzenli ilişkiye giriyorduk gene de gebe kalırdım bence. Neyse dedim ki bu ay hic stres yapma kasma kendini. Zevkine bak dedim. Temmuz ayından bahsediyorum. Temmuz ayı hic kasmadım stres yapmadım bebek gorduğumde huzunlenmedim. Allahıma cok dua ettim. Testleri duzenli yapmadım. Yaptığım gunler gene yumurtlama gormedim. Bu ay sadece yaptığım en buyuk değişiklik şu oldu. İlişkiden sonra yarım saat bacaklarımı kaldırdım ve sabaha kadar banyo yapmadım. Ben normalde vajinayı yıkardım abdest alıyorum diye. Allah affetsin yıkanmadım.
Adet gunum geldi cattı ama gelin gorun ki belirti yok. 5 gun gecti arkadaşlar. Ben hala şuphelenmiyorum. Sperm girince vucuda herşey alt ust oluyo ya ondan gecikti zanndyorum. Sonra bi kan pıhtısı geldi. Hah dedim bu ay da yok. Bekledim devam etmesini 2 gun bekledim hala yok. Bu arada aşırı kasık ağrım oldu goğusler şişti falan. Sabahına gebelik testi yaptım pozitif cıktı. Şaşkınlıktan sevinemedim. Ertesin gun hcg baktırdım 430 cıktı. Hamile olduğuma kese gorene kadar inanamadım.
Hala şaşkın ordek gibiyim