slm kızlar....
hepimiz evimizde ceşit ceşit deterjanlar camaşır suları vs. kullanırız...ama kimimiz doğru yerde kullanırken kimimiz de yanlış yerde kullanır...
haliyle bilincsiz bilgiyle yanlış sonuclar ve emekler harcamış oluyoruz...
burdaki amac neyin nerde kullanılacağını bilerek hem maddi hem emek sarfiyatını en aza indirgemek...
hadi paylaşalım kim nerde ne kullanıyor...oneriler yontemler aklınıza ne gelirse...istişare eder birlikte neyin doğru yanlış olduğunu tartışır oğreniriz...hem yeni evleneceklere fikir olur, hemde tecrubeli olarak gorduğumuz kendimizin yanlış olanlarını olcup tartmış oluruz ne dersiniz...
mesela ornek olarak ben şoyle başlayayım,,,
annemin cok sık yaptığı bir hatayı,hata olduğunu oğrendikten sonra kendi evimde asla kullanmıyorum...annem bulaşık yıkarken balık tavuk yumurta gibi kokusu cıkmayan yiyeceklerden sonra, mutlaka camaşır suyu kullanıyor, bulaşık yıkama suyuna bir kaşık kadar dokuyor ve yıkıyor...tamam kokuları cıkıyor ama sağlık icin resmen bir zehir...
ben bunun boyutunu oğrendim ve kalıcı hastalıklara sebep oluyormuş tedavisi zor şartlar cıkıyormuş...
ben o yuzden asla camaşır suyu kullanmıyorum mutfakta...
domestos daha tehlikesizmiş...domestos ve cif kullanıyorum ben mutfak bolumunde...
temizlik icin kullandıklarımızı paylaşalımmı???
Ev Dekorasyonu0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Ev Dekorasyonu
- temizlik icin kullandıklarımızı paylaşalımmı???