Rizeli Sinan Alkan, imzasını ''Şampiyon Fener'' yazarak atıyor. Alkan, ''En buyuk korkum, ehliyetimin Galatasaraylı bir trafik polisi tarafından kontrol edilmesi. Boyle bir durumda memurun bana fazla ceza yazacağı endişesini taşıyorum. Ancak bugune kadar boyle bir durumla karşılaşmadım'' diyor

Şanlıurfa'nın Suruc İlcesi'nde koyun surusunu karayolundan geciren cobana, 'Trafiği tehlikeye duşurduğu' gerekcesiyle 83 milyon lira para cezası kesildi. Coban şaşkın!

Osmaniye'nin Duzici Beldesi'nde kasaplık yapan Erdal Bilir, dukkanını soyan hırsızı cama astığı yazıyla protesto etti. Bilir yazısında dukkanını soyanlara şoyle seslendi: ''Ey kibar hırsız, sana ve senin gibi kanı bozuk *bu kelimeyi kullanmak yasak* insan, benim malımda ortaklığın mı var da 25 kilogram et, elektronik terazim, yazar kasamı alıyorsun da peco (peugeot) motoru almadın. Onun icin kızdım. (Hırsıza, beylerin bile borcu var) derler ya senin hakkın 9 milimlik bir mermisin. Bekliyorum. Yıkılmadım, ayaktayım.''

Kırıkkale'nin Tepebaşı Mahallesi'nde iki katlı evden, 3 kamyon cop cıktı

Zonguldak'ın Caycuma İlcesi'nde hamallık yapan Mustafa Omur, sık sık kırılan arabasının tekerleğinin yerine araba tekerleği taktı

Afyonlu bir cay ocağı işletmecisi, astığı bu yazıyla işyerini kapattığını duyurdu. İbrahim Bozkurt adlı caycı, ''İşhanındaki işyeni sahiplerinin buyuk bir kısmından cay parası alamadım. 15 gunluk sure bittiğinde cay ocağını kapatacağım'' dedi

Yozgat'ın Sarıkaya İlcesi'ne bağlı Babayağmur Beldesi'nde, bakkal dukkanına giren hırsızlar, veresiye defterini caldılar. Kimliği belirlenemeyen kişiler, yaklaşık 100 milyon lira veresiye hesabının bulunduğu defterle 2 kasa bira, 34 karton sigarayı alarak kactılar

Buraya Ne YAzayım ki? Bu kadar Manyaklık Aptallık Olmaz Bence..

Gunahlarından arınmak ve şifa bulmak icin Diyarbakır'ın Dicle İlcesi'ndeki Şeyh Mala Turbesi'nde bulunan delikli taşın icinden gecmeye calışan kadınlar izdihama neden oldu.

Almanya'da Ren nehrine atlayarak intihar eden Ummu Gulsum Tuzen'in ailesi, kızlarına yaptırdıkları mezar taşına, `Almanya'da kaynanası yuzunden kendisini Ren Nehrine atıp intihar eden 21 yaşındaki Ummu Gulsum Şimşek. Ruhuna El Fatiha' diye yazdırdı. Tuzen ailesi de kendilerine hakaret edildiği gerekcesiyle Ummu Gulsum'un babası hakkında hakaret davası actı. Mahkeme mezarlıkların umuma acık yerler olmadığına kanaat getirip, sucun oluşmadığı gerekcesiyle beraat kararı verdi

Karaman'da bir dondurmacı ve calışanları, yaptıkları dondurmayla yaklaşık 2 metre kaldırılan 5 ton ağırlığındaki minibusun altında hatıra fotoğrafı cektirdi. Gosteride, dondurma ustası minibusun altında namaz kıldı.

Gaziantep caddelerinde goruntulenen bu motorsiklette 11 kişinin bulunması şaşkınlık yarattı.

Bursa'nın Atlas Koyu'nde yalnız yaşayan 54 yaşındaki Nuriye Aydoğdu, Mehmet Cebe (86)'nin gece evine gelip kendisine tecavuz etmek istediğini, karşı koyunca da boğazına sarılıp kendisine para teklif ettiğini soyledi. Nuriye Aydoğdu, Cebe'nin, oğlu Selahattin Aydoğdu'yu da bıcakla yaraladığını iddia etti.

Konya'da cılgın milyonculardan sonra cılgın yuzbinciler de piyasada... [/b][/i]