Kızlar ben salon icin biraz şık bir koltuk takımı ve yemek odası istiyordum. Bu koltukları ilk goruşte cok beğendik nişanlımla, hatta aldık diyebilirim. Rengi fotoğraftaki gibi değil, pudra pembesi gul kurusu arasız toz pembe (acık renkli yani, tamam beyaz değil ama yinede koyu renkte değil). kumaşıda leke tutmaz kadife (kadife olduğu icin parlaklığı var tabiki) ozellikle alt kısımlarıdaki sarı detayları cok hoşuma gitmişti. Daha once hic biryerde boyle bir takım gormedim. Başta cok beğendim ama gunluk kullanıma pek rahat olmaz mı acaba? birde sadece yastıkları cıkıp yıkanabiliyor, oturma kısımları minderli değil birleşik olduğu icin yıkama şansım yok. el koyma kısımlarıda deri olmadığı icin ancak silebilirim. kumaş leke tutmaz denildi ama uzun vadede kullanımın verdiği bir kirlilik oluyor ya, hani 3 4 yıl kullanırız rengi hafif grimsi gibi olur, işte bundan cok korkuyorum. Birde koyu moru vardı, acaba mor mu yaptırsak dedim, onunda şerit kısımları altın sarısı değilde gumuş grisi şeklinde. Morda kirlenir ama en azından toz pembe kadar belli etmez