Korkularım var gebelige karsı
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Korkularım var gebelige karsı
-
27-09-2022, 16:59:08Burda cok şey ogreniyorum ve teşekkur ederim yardımcı olan ablalarım sayılır sınız 27 yasındayım ve ilk gebeligim oldugu icin korkuyorum. Bugun yine kan verdim deger 958.6 cıktı ve dun aksam koyu kahverengi leke var dı. Sabah da kırmızı koyu sekilde kan geldi ve kan kırmızı ama sulu kahverengi renk de var doktora gittim doktor ultrasyon la baktı dedi kese duru yo duşuk yok suan ama dedi kana manı takip et asırı kan gelirse parca olursa pıhtı kan gibi direk doktor a dedi. Duşuge karşı hap verdi. Dedi grip olmuşsun hapşırmakdan kasıldıgın icin de olmuş dedi ve yerleş me kanaması da olur dedi. Şimdi eve geldim agla dım 5 hafta bitti 6 hafta dayım 1 aydırlı salgın olan isal istifar vardı dediler ilac veremeyiz bu sefer girip başladı vitamin iciyorum dogal yiyorum bi sıkıntı yok du taki dun baya hapsuruk vardı lndan sonra da boyle oldu. Kafam allak bullak. Bebegin kalp atışı na daha var dedi normal de salı kontrol um var doktor dedi salı belli olur demişti. Benm bu durumm da olanınız varmıydı ne yaptınız