Merhaba arkadaslar.
Oncelikle hepinize selam ederim. Su zor gunlerimizde takip ettigim onca forumda isinden ayrilanlar veya ucretsiz cikarilanlar ailesini gecindirmek icin disini tirnagina takan insanlar tanidim... bende bu durumda evinde interneti olup da saatlerce hatta gunlerce arastirma yapip bir cikar yol bulamayan arkadaslarim adina. Forumdaslarim adina bu konuyu acmis bulundum. Bundan sonra arastirmalarim neticesinde elde ettigim cesitli kazanc yollarini bu baslik altinda toplayip hizmetinize sunacagim. Su an hali hazirda elimde 500 den fazla yontem mevcuttur. Gunde bir iki tanesini paylasarak guncel olup kazandirabilecek tekniklerle sahnede olacagim Allahin izniyle. Sadece konumu takip etmeniz yetecektir. Genelde verecegim teknikler yabanci dilde ama translate yaparak sonuca ulasilabilir. Yarindan itibaren bu surece basliyorum hayirlisiyla. Hepinize bol kazanclar

evet arkadaşlar. dosya yuklendi. buyrun indirin. onlarca yontemden calışabilecekleriniz mutlaka cıkacaktır. bahsettiğim yontemlerinin tamamı bu dosyadadır. hepinize bol şanslar dileri. vaktim olsa teker teker deneyip işe yarayan iyi kazanc getirenleri paylaşırdım. ama inanın hic vaktim yok.
İNDİR DRİVE