Bizde yeni eve gececeğiz.Neredeyse butun evin mobilyası değişecek bu da tabi maliyet demek.Salon icin Tepe Home hoşuma gidiyor,Oraya baktım İkea Ektorp'a benzeyen 2.5'lu kanepe modeli 2200TL civarı,illaki kalite farkı vardır ama aradaki fark cok geldi bana.Coastal Homes diye bir yer var bayıldım ama orası da butce olarak beni aşıyor.Bende İkea'ya yoneldim.Ektorp'u beğeniyorum ama benim icin tek kotu tarafı kırış kırış olması. Salonum buyuk değil 22 m2.Duvarlar beyaz,yerler meşe rengi gibi laminat parke.Mutfak acık mutfak alt kapaklar koyu gri,ustler beyaz.Salon kucuk olduğu icin acık renkli beyaz kanepe duşunuyorum.Ben şoyle bir kombinasyon yaptım ama sizlerden de fikir alayım istiyorum.
-2 tane 2'li beyaz ektorp.(2 tane 2'li yerine bir uclu bir tekli olsa daha mı iyi olur acaba)
-Liatorp cam cekmeceli orta sehpa
-Beyaz renk Besta arka panelli tv unitesi.Tv'nin ayaklı durması değilde bir panele asılması daha hoşuma gidiyor.
-Stornas eskitilmiş masif ahşap masa ve aynı renk ingolf sandalye.(Kataloğlarda masa ile sandalyeyi ayrı renk yerleştirmişler de benim gozume pek hoş gorunmedi.)
-Beyaz rustik kornişli perde(İkea'dan olmayacak)
Son olarak masa,sandalye,tv unitesi,sehpa aynı kalıp ektorp yerine Yataş'ta Astoria 2'li kanepe gordum,suni deri.Sizce ektrop mu astoria kanepe mi daha şık ve yakışır.İkisi de beyaz olduğu icin renkli kırlentlerle hareketlendiririm diye duşundum.
Ne dersiniz iyi guzel olur mu bu kombinle salonum??
Şimdiden yorumlarınız icin teşekkurler.
Eki Goruntule 596714 Eki Goruntule 596715 Eki Goruntule 596716 Eki Goruntule 596717 Eki Goruntule 596718