arkadaşlar aşağıda gorsellerini paylaşacağım namaz icin gittiğimde beni acayip bir huşu ve mutluluğun kapladığı, nedendir bilmem hungur gungur ağlayasımın geldiği Bilecik icin muhteşem bir eser olan bir camii yapıldı. biliyorsunuz Osmanlı devleti burada kuruldu. Kayı boyu burada yer tuttu. caminin adıda Kayı boyundan geliyor. uzatmayayım bu muhteşem camiye ne zaman gitsem cok hoşuma gidiyor. lakin bir sorun var camide tesbih yok. haftalardır bunu muftuluğe soyleme duşuncem vardı ki bugun aklıma birşey geldi. dedim ki tesbihleri ben ve ytparada isteyenler alalım camiye hediye edelim. duşunsenize her o tesbihle ibadet edildiğinde bizlere sevap yazılacak. her zaman Allah icin nasıl bir kul olduğumu sorgularım sorgulamak lazım.
katılmak isteyenler bana referansbilisim16 skype adresimden ulaşabilirler.
En para : turgut cinar TR40 0011 1000 0000 0057 3381 37 buradan para atabilirsiniz. şayet 1000 tl yi gecerse tesbihin adeti 1 tl falan ortalama. ya daha guzel bir tesbih serisi alırız 2-3 tl lik. yada kalan parayı camiye yardım olarak veririz. taş ustune taş koysak ve o camide ibadet yapılsa bize yeter. fotolarıda buradan paylaşırım. iyi forumlar dilerim
https://www.google.com.tr/search?q=k...w=1704&bih=947
KAYI BOYU CAMİİ'Sİ MUHTEŞEM BİR GORUNUM KAZANDI ‚¬Ã‚€œ Bilecik Haber | Haber228 | Bilecik Haber | Haber228
ilimizdeki muhteşem camiye tesbih duşuncem
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- ilimizdeki muhteşem camiye tesbih duşuncem