Erkekler hep vardır hayatın her yerinde ve her anında erkekler her zaman icin bir ilk olmuş cağ acıp cağ kapatmışlardır. savaşlar yapmış icatlar yapmış ve tabi doğal olarak cocukta yapmışlardır. ve her zaman erkek bir neslin gecmişi ve aynı zaman da geleceği olmuştur.ve gelin gorunki 21. yy da kadınların erkekleşme duyguları kadın ve erkek eşitliği sağlamış kadın hakkı diye kurrallar cıkarmışlar ne munasebet canım hakkı bir erkek ismidir. bakın gordunuz kadınların hakları bile erkeklerden soruluyor neyse işin espirisi bir yana bu haklar kadınlara avantaj erkeklere ise dejavantaj getirmiş.

orneğin:

NEVRİYE__ bu gun dışarıda yemek yiyelimmi televizyonda gordum boğazda yeni bir balık restaurantı acılmış ne olur hilmi oraya gidelim lutfen neolur ?.... olumu gor.....allah rızası icin..... anan baban hayrı icin....v.s v.s

HİLMİ__ ama nevriye daha dun akşam kebap yemek icin restauranta gitmiştik birgunde evde yiyelim bak benim asabımı bozma zaten bu gunlerde işler kesat.....!!!

NEVRİYE__ hep boyle yapıyorsun artık beni sevmiyorsun tabi 2 cocuk doğurup kartlaşıp basenlerim cıktıda ondan. yoksa beni aldatıyormusun kesin beni aldatıyorsun adım gibi eminim..

HİLMİ___yetti be yetti bıktım senden goril iştahlı karı......

NEVRİYE__ asıl ben senden bıktım nuri alco kılıklı herif beni ne doktarlar ne muhendisler istedide ben varmadım ah akılsız kafam geldimde seni buldum ne kadarda gozum kormuş..

DERKEN TARTIŞMA BUYUR VE OLAY DEVLET HASTANESİ ACİLİNDE SONA ERER ..

şimdi girişe bakalım nevriye buyuk bir iştahla canı balık istemiş doğal bişe olabilir hepimiz insanız ama gelin gorunki bir onceki akşam ise kebap restaurantına gitmişler zavallı hilmi hesap odemekten evin adresini bulamaz olmuş nevriye halen balık derdindedir bu şekilde gelişen olaylar ve nevriyenin iştahı ve hilminin parası derken olay buyur ve kavgaya kadar ilerler kadınların her zaman yaptıkları şeylerden biride ne zaman bri tartışma olsa hamen devreye bir kadını sokarlar mesala sen beni aldatıyorsum... kesin başka biri var.. allah bilir sen ondan cocukta yapmışındı..vs. ve olayı cığrından cıkarırlar tabi erkekleride

ve bide unlu sozleri vardır hani şu ..beni ne doktarlar ne avukatlar istedide ben varmadım.
olayı inceleyin olnayda aslında ne bir doktor nede bir avukat vardır hatta semtlerinden bile gecmemişlerdir.

şimdi meselenin son ve en onemli yerine geldik burada anlayacağımız ve her zaman yaşadığımız bir bolum yatıyor nedir o şudur efendim kadınlar her zaman başka bir kadına ozenmiş olup ve ozendiği şeyde kocasını yada sevgilisini her zaman one koymuş ve dediğini yaptırmıştır.

AMA NE OLRSA OLSUN KADINLAR HERZAMAN ERKEKLERİN YANINDA OLMUŞ ERKEK VE KADIN BİR BUTUN OLMUŞTUR

SİYAH VE BEYAZ GİBİ İYİ VE KOTU GİBİ YAZI VE TURA GİBİ YANİ ANLAYACAĞINIZ ERKEK NE KADARDA ASİL OLURSA OLSUN BU OZELLĞİN HEMEN HEMEN YARISINI KADINLARA BORCLUDUR..