İşte kufreden modemBu modem kufur ediyor. Yanlış okumadınız! Nasıl mı? İşte onun ayrıntılı ozellikleri...
Cok sayıda kişinin yazdığı bir internet sitesindeki bazı istek ve şikayetler okuyanları şaşırtıyor.
sikayetvar.com'u oluşturan Dr. Omer Deveci, hasta şikayetlerinden esinlenerek yaklaşık 5 yıl once kurduğu internet sitesinde bugune kadar binlerce kişinin isteğine aracılık yaptıklarını belirtti.
Deveci, 2 bin firma uyesi bulunan siteyle ilgili 14 kişinin gorev aldığını, 4 kişinin istek ve şikayetleri yayınlama kararını verdiğini soyledi.
Omer Deveci, bazen tuketicilerin gonderdiği mesajlar karşısında adeta şaşkına donduklerini, bir cok istek ve şikayeti yayınlamadan silmek zorunda kaldıklarını soyledi.
Komik şikayetler bir bolumde toplankmış.. İlk yıllarda yayınlamaktan cekindikleri bu şikayetler en cok okunanlar arasında yer alıyor. İşte onlardan bazıları..
Camaşır Makinesi Daha Başka Hangi Amaclar İcin Kullanılabilir?
Manisa’da uretilen bir camaşır makinesi icin alındıktan kısa bir sure sonra bozulduğuna dair bir şikayet gelir, teknik servis işin icinden cıkamaz ve arızalı makineyi fabrikaya gonderir ..
Fabrikaya gelen makinenin sorunu bir turlu anlayamamışlar muhendisler, cunku her tarafı yağ icindeymiş. Daha sonra muşteriyi aramaya karar vermişler. Muşteriyi aramışlar ve muşteri bağırıp cağırmaya başlamış “Kardeşim bir makineyi tamir edemediniz. Kac gundur sizin yuzunuzden ayran yapamıyoruz lokantada! "
Camaşır makinesini ayran yapmak icin kullanıyorlarmış...
Fırın Kurutmayı Beceremezse
Arizona’da fırının icinde elbisenin yandığını soyleyen bir muşteri teknik servisi cağırmış. Elbisenin yanarak fırının icine yapışmasından şikayetci tuketiciye, fırınında sadece yemek pişirmesi onerilmiş
Bu Modem Kufrediyor
Yaşanmış bu olayı şikayetcimiz Gokhan Olgun gondermiştir.Teşekkurler...
Bilgisayar firmasına muşteri giriyor ve gorevli ile dialog şoyle gelişiyor:
Gorevli : Buyurun efendim, nasıl yardımcı olabilirim?
Muşteri : Dun aldığım modem arızalı cıktı. Paramı istiyorum.
Gorevli : Peki arızası nedir? Telafi edelim.
Muşteri : Bu modem kufrediyor.
Gorevli : ???
Muşteri : Dava bile edebilirim.
Gorevli : Nasıl yani
Muşteri : Nasıl olacak. bağlanıyorum, basbaya ana avrad kufrediyor.
Gorevli : Olamaz efendim
Muşteri : Oluyo!!! (iyice kızmış)
Gorevli : Ama bu cihazın teybi hoparloru filan yok.
Muşteri : Oluyo diyosam oluyo işte
Bu şekilde yaklaşık 10 dk. devam eden hararetli konuşma sonunda, iyice bağlantı-kullanım detaylarına filan inen gorevli, sonunda 0 8222 XXX XX XX diye girmesi gereken bağlantı ayarlarında, vatandaşın 0 822 bolumunu yazmadığı, dolayısıyla alan numarasından sonraki numaranın isabet ettiği şanssız bir sabit telefon kullanıcısını butun gece arayıp elektronik seslerle canından bezdirerek kufur ettirdiği; kufrunde doğal olarak bilgisayarın hoparlorunden geldiği ortaya cıkıyor.
Klasik SSK Dumuru
Kalp ameliyatı oldum. 4 ay rapor aldım ve bu 4 ayın sonunda rapor paramı almak icin Fatih SSK'ya gittim. Klasik bir şekilde eksik evrakları Parti parti soyledikleri icin 3 gun uğraştım ve buyuk gun geldi. Param hesaplanıyor.
Bankodayım, sorular geldi:
- Hastanede yattın mı?
- Herhalde abi, dedim, henuz evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış.
Hic yorum yapmadı ve 2. soruya gecti:
- Cıktın mı peki? Ve ben dumur...
- Hayır, hala akşamları işten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum.
Ve kafamı duvarlara vurduracak soru geldi. Espri bile anlamaktan aciz bu
Adam sordu:
- İstanbul'da kimsen yok mu yav. Niye hastanede kalıyorsun ki hala?
Mikrodalga Fırınınız Kedi Kurutmak İcin Uygun Değildir!
ABD’li bir tuketici, ıslanan kedisini kurutmak icin ilginc bir yontem duşunur ve mikrodalga fırının icine atar. Bir sure sonra fırından cıkardığı kedisinin olmuş olduğunu gorur. Bunun uzerine fırının ureticisi olan firmaya karşı yuksek bedelli bir tazminat davası acar ve kazanır. Uretici firma, bu olay sonrasında urettiği tum mikrodalga fırınların kullanma kavuzuna “ mikrodalga fırınınız kedi kurutmak icin uygun değildir” ibaresi koyar.
Ayakkabılık
Guneydogu Anadolu Bolgesi'ndeki tuketici toplantısında bir kisi, buzdolaplarının sebzeliklerinin daha buyuk olmasi gerektigini soylemis. Bu talebinin nedeni sorulduğunda, "Yaz aylari cok sıcak geciyor. Ayakkabılarımızı icine koyup soğutuyoruz. Sebzelikler buyuk olursa daha cok ayakkabı sogutabiliriz" yanıtını vermiş.
İade Edilen Dişler
Yanlış tedavi sonucunda protez dişleri ağzına uymayan ve yeme-icme problemleri yaşayan tuketicimiz, Tuketici Mahkemesi’ne başvurur.Mahkeme yapılan duruşmalar sonucunda “ …davacının odediği paranın faiziyle iadesine ve dişlerin sokulerek davalı diş hekimine geri verilmesine..” karar verir.
Buzdolabında Mum
Diyarbakır'da ise buzdolabının icini aydınlatan ışığı yetersiz bulan bir vatandaş, icine birkac mum yerlestirerek kendince sorunu cozmus. Ancak mum buzdolabının tavan kısmını yakınca urunden sikÂyetci olmayı ihmal etmemis.
Kurutma Makinesi
Mersin'de fırının icinde elbisesinin yandığını soyleyen bir muşteri teknik servisi cağırmış. Elbisenin yanarak fırının icine yapışmasından mustarip tuketiciye, fırının da sadece yemek pisirmesi onerilmis. Fırının icinde camaşır kurutma vakalarına sıklıkla rastlayan servis elemanları ayrıca cok sayıda beyaz esya sahibinin fırınlarının icini mutfak dolabı olarak da kullandığına tanık olmuş. Icinde unutulan şeker, elbezi, mutfak onlugu gibi malzemelerin yanması sonucu fırınların kullanılamaz hale geldigi belirlenmis.
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Kufreden modem ve diğerleri.