kızlar mart ayında ceyizlerim serilecek ben her ne kadar ceyiz goturme işini istemesem de biliyorum ki her kafadan bir ses cıkacak ve mecburen kabul edecem bilenler bilir başımda annemde olmadığı icin halalar teyzeler herkes bişi soyleyecek bende bu gibi durumlarda kimseyi uzmek istemem ama mutlaka icime sinmeyecek şeyler olur hayatımda bir sefer olacak bi olay icinde bu gibi tatsız şeyleri yaşamak istemiyorum her şey benim istediğin gibi olsun istiyorum

kızlar bana akıl verin ben mart ayına kadar nasıl bir hazırlık icine gireyim ceyizlerimiz de malum bir suru ıvır zıvırlar var yani ufak ufak parcalar bunların hepsini bir koliyemi yerleştireyim.

nevresim takımlarımın hepsini yıkayıp utulemeli miyim yoksa kullanacağım kadarını yıkayıp utulesem olur mu. illa ambalajından cıkarıp hurclara mı koymalıyım.

kırılacak eşyalarımı ev tutulunca onden mi gotureyim cunku kırılsın istemiyorum.

kızlar evlenenler deneyim sahibi olanlar ya da yakın zamanda ceyiz goturecek ve hazırlıklarını tamamlamış kızlar ve diğer topik sahibeleri lutfenn beni yalnız bırakmayın...