Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bir kac saat icerisinde başta youtube ve haber siteleri olmak uzere internete duşen bu video dikkatimi cekti. Işid, daha once yaptığı teror saldırılarının goruntulerini ve İstanbul'da gezip cektiği goruntuleri bir tehdit videosu olarak internete surmuş. Ekşisozluk'teki ve haber sitelerinde ki linkler kaldırılmış ama youtube'da halen izlenim cekmek adına devamlı farklı kanallardan yuklenen yeni versiyonları var ve yenileri eklenip duruyor.
Renderlanmış bir cok videoya denk geldim.
Belki forumdan da bunu yapan, durumu idrak edemeyen genc arkadaşlar varsa diye soylemek istedim, bu tarz videoların yayılması, bunu daha cok insanın izlemesi ya da bu tarz yayınların daha cok insana ulaşabilir olması ışid ve pkk başta olmak uzere butun terorden beslenen yapıların ekmeğine yağ surer arkadaşlar. 3 5 kuruş kazanırım hevesiyle ya da telifsizdir vs diye aman boyle şeyler yapmayın. Hem hukuken yaptırımları ağır olur, hem de teror orgutlerinin hedefledikleri korkuyu salmalarına yardımcı olursunuz, bir nevi terore hizmet etmiş olursunuz.
Forumdaki uyeler gozlemlediğim kadarıyla hep sağduyulu ve birlik butunluğumuze zeval getirecek konularda oldukca bilincliler. Ama herkes ekmek parası derdine duşmuş malumunuz, genc yeni arkadaşlar katılıyor aramıza devamlı, heves edip ne yaptıklarının farkında olmayabilirler diye bir konu acayım dedim. Herkese iyi geceler, bol kazanclar, terorsuz ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.
Işid'in Yeni Tehdit Videosu
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Işid'in Yeni Tehdit Videosu