Acil fikre ihtiyacım var kızlar?
Ev Dekorasyonu0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Ev Dekorasyonu
- Acil fikre ihtiyacım var kızlar?
-
27-09-2022, 16:22:39Kızlar, cook cok acil goruşlerinize ihtiyacım var. Evimizde ufaktan tadilat işlerine başladık. Tavanların, yerlerin vs. bakıma ihtiyacı var. Daha sonrasında kızıma bir oda takımı almayı planlıyorum. Problemse burada başlıyor. Evimi kısaca tarif edersem, mutfak, banyo ve wc cok cok kucuk, yani ekstra bir alanım yok oralarda. Oturma odam ve yatak odam var. Oralarda da ekstra alanım yok, kucuk odalar yani. Kapıdan girişimde olan alana yemek masamı sığdırdım mecburen. Hemen girişte bir yemek masası sacma oldu ama mecburen oyle oldu. Ve kalan bir boş odam var. Kızımın odası. Sorun ise benim ardiye olarak nitelendirdiğim esyalar. Utu maması, utu, sandığım, camaşır telim, camaşır sepetlerim vs. vs. Yani her evde bulunan eşyalar. Ve bir araya geldiklerinde buyuk yer kaplıyorlar. Bunları ortada gorunmeyecekleri şekilde saklayacağım hicbir alanım yok. Kızımın odasının bir bolumunu ayırıp bu eşyalar icin bir dolap yaptırmayı duşundum. Ama tadilat, oda takımı derken dolaba sanırım paramız yetmeyecek
Daha ucuz cozumler duşundum, stor perdeyle gizlemek vs ama nihayetinde cocuk odası, guvenli olmaz. Yani ne yapacağımı bilemiyorum. Siz bu eşyalara nasıl cozum buldunuz, bana bir fikir verir misiniz ?? Herkese şimdiden cook cok teşekkurler