Popads: popads kullananlar bilirler bizzat kendim soyliyim size sitenize poads eklediğiniz zaman her sayfaya tıkladığınızda popads reklamı cıkar. Ancak popadsın sayımı tam bir rezillik olmasına rağmen bazen iyi paralar verebiliyor.
PopMyAds: sayımı popadsa gore cok cok iyi hemen hemen %90 ını veya tam sayıyor bu firmanın bir cok avantajı var reklam gosterimini ayarlayabiliyorsunuz şoyle:
Unique visitors (24 hours): yani ziyaretciye gunde 1 kere popup reklamı gozukuyor.
Diğeri ise:
Raw traffic: Unique displays only one popunder per 24 hours. If you select Raw, your earnings could be up to 5 times higher
Bu seceneği ayarlarsanız popads gibi her sayfaya tıklamada size $ getirir bunun avantajılı yanı sayımın cok iyi olmasından dolayı daha cok paralar kazanabilirsiniz.
1000 gosterime tr ye ne kadar veriyor diye klişe soruları sormayın cunki dun cektiğim ss goruntusu herşeyi izzah ediyor.

Resimde gorduğunuz gibi
Tr hiti 68 ratesi 0.44$ kazandırdığı 0.03$
İtalya hiti 5 ratesi 1.13$ kazandırdığı 0.01$
Aradaki farkı anlamışsınızdır şimdi ben bu reklamı Unique yani 24 saate bir gorunecek şeklinde ayarlamıştım ama dun Raw trafik yaptım kabaca bir gesap yapalım şimdi raw trafikde bir ziyaretciye 5 popmyads reklamı cıksa 0.01 dolar yapar 100 italyan ziyaretcisine ise 1 dolar yapar yapar 1000 e ise 10 dolar cok guzel bir rakam 5 popmyads reklamı bile cıkmasa 140-150 italyan hitine 1 dolar garanti adsensden iyi tarafı ise site her giriş para demek ama adsensde tık zorunluluğu var o yuzden tıkdan kazanamıyorsak hitten kazanalım hem popmyads hemde adsens reklamları koyabilirsiniz siteye yanlış duymadıysam siz yinede araştırın adsens 3 popupa kadar izin veriyormuş galiba kesin demiyorum araştırın benim sitemde bu 3 ude var spam yapacak arkadaşlara onerim italyanca calışırsalar ekmek yerler birde popmyadsa adsens gibi dalgalanmalar olmuyor en fazla 1.13 den 1.09 a duşer veya dahada artar buda bir avantaj ABD hitine ne kadar veriyor onu bilmiyorum ama italyanca ve almanca iyi tavsiyem italyanca calışılıp popmyads reklamlarının yayınlanmadır.
Popmyadsın 2013 te turkiyeye 0.89$ veriyordu bunu kullanıp iyi paralar kaldıranlar vardı şimdi ise italyaya 1.13 cok para benden soylemesi deneme yapabilirsiniz.
Deneme yapmak icin siteniye popmyads reklamı koyun ve sosyal medyadan yardım alın tavsiyem ask fm burada ergen topluluğu bir kişi bişeyi beğenince tum takipcilerine gozukur her beğenide tum takipcilere gozukur boyle boyle yayılır avantajı ise mail onayına gerek yoktur 1 dakikada 5 hesap acabilirsiniz istediğiniz ulkeden arkadaş ekleyip denemenizi yapabilirsiniz bi paneli olsa kullananlar var ask fm de cok ciddi paralar kaldırabilirsiniz.
Ornek beğeniler

Ozur mesajı: ben siteyi telefondan tapatalktan takip ediyorum surekli ve tapatalkta imza yeri acık ben sitemin linkini oraya koymuştum bana her yazının altına sitenin linkini niye koyuyosun denildi ama tekrar soyluyorum tapatalkın imzası o şekilde normal uyelere yasakmış imza oğrendim ve kaldırdım tum form arkadaşlarımdan ve yonetimden ozur diliyorum.
Paylaşmak guzeldir