Evli bir kadınla sevgilisi, birgun sevişiyorlarmış. Kadın, cok azgın olduğundan sevgilisine donup "Benimle kocamın yanında sevibilir misin?" diye sormuŞ. Adam da o anda cevap verememiş ve "Sana, yarın cevabını vereceğim" demiş. Ertesi gun olmuş, adam sevgilisini aramış ve "Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengec kactı diye bağır. Ben senin yanına geleceğim" demiş. Kadın soyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile cıkarmış. O sırada da sevgilisi "Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım" demiş. Adam, "Yengec kactı, Doktor Bey, ne yapabiliriz" deyince doktor "Cok kolay, ilişkiye gireceksiniz" der. Adam, "Riski var mı?" diye sorar. O da, "Tabi ki var, ucundan biraz gider." der. Adam, duşunur ve "Doktor Bey, o zaman sen yap" der... Onlar yapmaya başlarlar. Bir, iki, uc derken, adam, "Ya kardeşim! Cıkmıyor mu? Madem cıkmayacak, bari boşal da boğularak olsun" der...
Camaşır
Anne ve baba cocukları anlamasın diye sevişmeye "camaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde camaşır yıkayalım mı diyorlarmış.
Bir gun baba oğlunu cağırmış ve "git anana sor bakalım camaşır yıkayacakmıymış" demiş. Oğluda gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana soyle bugun yorgunum" demiş.
Ertesi gun adam bir daha oğlunu cağırmış ve anana git sor demiş.
Anne yine aynı cevabı vermiş.
Ondan sonraki gun anne oğlunu cağırmış. "Git babana soyle bugun camaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş.
Babası "yok oğlum olmaz anana soyle ben camaşırları elde citiledim" demiş.
Prezervatif
Adamın biri eczaneye giderek "Prezervatif var mı?" diye sormuş. Eczaneci bir paket getirmiş. Adam paketi acarak bir tanesini ambalajından cıkarmış ve ışığa doğru tutarak goz ucuyla suzerek tezgahın uzerine bırakmış ve "Kutu acıldığı icin alıyorum ama daha buyuk boyu var mı acaba ?" deyince eczaneci bir boy buyuğunu getirmiş. Adam aynı hareketleri yaptıktan sonra "daha buyuğu var mı?" deyince eczaneci (fıkra bu ya) kol kadar prezervatif getirerek adamın onune bırakmış. Adam bunu da inceledikten sonra "Kızmazsanız bundan daha buyuk boyu var mı?" deyince, eczaneci kopurerek "Ulan sapık ne yapacaksın bu kadar buyuk prezervatifi? Bu buyuklukte alet mi var? deyince adam "Abi bizim bir hafta sonra kıyafet balomuz var da onu, kıyafet niyetine giyerek y*rak gibi ortalarda dolaşacağım da, onun icin buyuk boy istiyorum" deyince, eczaneci de "O kadar buyuk boy piyasada yok ama istersen sana bir alternatif sunayım: Bir kutu orkid alır ve her yerine yapıştırırsan, ananın *mına benzer ve daha guzel gorunursun" demiş...

Arabın Kulodu
Arabin biri turk kizina asik olmus, sonra turk arkadasina onunla evlenmek icin ne yapmasi gerektigini sormus;
Turk arkadasi araba :
-"Oncelikle kendine entarinin altindan giymek icin bir kilot diktir, sonrada kizi gidip ailesinden iste" demis, Arap kendine bes metrelik kumas almis, iki metresiyle kilot diktirmis, uc metresinide evde birakmis ve kizi istemeye gitmis.
Arabin heyecandan cisi gelmis ve tuvalete gitmis, kilodu tuvalette unutmus, disari cikip koltuga bacaklarini acarak yayilmis.Kiz kahveleri tutarken
-"Aman tanrim!" deyip elindekileri dusurmus.
Arap gulerek cevap vermis :
-"Cok mu begendin uc metreside evde."
ArKaDaŞlAr RaP lErİnİzİ bEkLiYoRuM