Kızlar ben 30 ağustosta bi ilişki yaşadım adetimin 5. Yanı son gunuydu boşalma olmadı fakat zevk suyundan korktuğum icin ertesi gun hapı kullandım ilk 3 saat icinde daha sonra kullandıktan 4 eylulde ara kanama gecırdım. Adetim 21 22 agustos gibi gelmesi gerekiyordu fakat ara kanamadan kaynaklı gelmedi. 30 eylulde adet kanım geldi( normal dongu gunum 26 27 gun buda ara kanamadan tam 27 gun sonra geldi) adet kanım geldi fakat gayet kıpkırmızı her zamanki renkteydı iki gun boyunca normaldi daha sonra ben adetımın 2. Ve 3. Gunu diş ağrım icin apranax fort kullandım adetimi 3. Gun itibariyle asırı azaltı yok denecek kadar rengi de değişti dogal olarak ( ilactan kaynaklıdır umuyorum ki ) adet bitiminden ıkı gun sonra 6 ekımde evde gebelık testı yaptım negatıf daha sonra tam bir hafta sonra 13 ekımde tekrar evde test yaptım tekrar negatif (ilişkinin ustunden 36-44 gun gecmıstı 5-6 hafta aynı zamaana tekabul) bu kadar gun sonra evdeki testler yanlıs sonuc cıkartmaz değil mii ? 11-12 gun sonra ikinci adetimi olmam gerekıyor ve sankı biraz kasık ağrım sanki bacagıma dogru da ınıyor arada gobegımın bıraz asagısı da sankı ağrıyor gibi garip
-- ekleme olarak ilişkiden 18 gun sonra kanda beta hcg
Arkadaşlar lutfen yardım edin psikolojik mi gercek mi yaşayanlar ???
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Arkadaşlar lutfen yardım edin psikolojik mi gercek mi yaşayanlar ???