Gec duşuk yapanlar
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Gec duşuk yapanlar
-
27-09-2022, 15:46:47Herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır mesajlaşma konusunda epeydir takip ediyorum ama benim durumumda olan biriyle hic karşılaşmadım kısaca bahsedeyim uc yıllık evliyim ve uc tane erken doğumum oldu duşuk denmiyor benimkilere cunku ucude canlı doğdu normal doğum yaptım ucundede ve anormal olansa hic bi hastalığım yok şu an dorduncuye gebeyim ve doktorun bana soylediği şu zor bi gebesin cunku bi hastalığın yok diyor yani var ama şoyle yok diyor heterezigot mutasyon var ama bununla bi alakası olmadığı duşunuluyor cunku ondan dolayı olsa bebek anne karnında olur ve bu en fazla on beş on altıncı haftaya kadar surermiş fakat benimkiler ilki 22 ikincisi 18 ucuncusu de 21. haftaya kadar yaşadı ve dediğim gibi canlı doğdu ve doğduktan sonrada bir muddet yaşıyorlar sonuncusu 20 dk yaşamış.durup dururken bi lekelenme olyor biraz zaman geciyor aradan sonra tekrar olyor ve miktarı artarak şiddetleniyor bu yalnızca iki hafta suruyor ve sonunda doğum gercekleşiyor ucuncusunde dikişde atıldı fakat bi faydası olmadı cunku onunlada alakalı değilmiş kromozom testi yaptırdık oda temiz cıktı bebeklerimdede hic bi problem cıkmadı ucu de oğlandı cevreden diyorlar ki bazı bunyeler oğlan cocuğu doğuramazmış acaba diyorum gerckten oylemi inanın kafam cok karışık şu an 7 haftalık hamileyim ve aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum benim gibi olan varsa lutfen bana bişey soylesin bi umut versin cok uzattım biliyorum ama daha inanın soylenecek cok şey var...