Merhaba arkadaşlar bu haberi bir kac once oğrendim, ilkay zaman'ı takip ederdim. Kendisi youtube'de videolar cekiyordu 100bin'e yakın abonesi var bu haberi. Duydumda cok uzuldum umarım başlarına bi iş gelmemiştir..

Kaynak: Kaliforniya'da ava cıkan dort Turk kayboldu! - Dunya Haberleri

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde avlanmaya cıkan 4 Turk kayboldu. Barış Kavukcu, Berkay Surmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'dan 48 saattir haber alınamıyor.

ABD Kaliforniya'daki Santa Clarita avlanma bolgesinde avlanmaya cıkan 4 Amerikan vatandaşı Turk kayboldu. Avcılık konusunda deneyimli olan Barış Kavukcu, Berkay Surmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'dan 48 saattir haber alınamıyor. D11 ve D13 adı verilen bolgeler arasında kaybolduğu oğrenilen dortluyu bulmak icin Amerikan polisi ve korucular alarma gecti. Kayıp olan isimlerden İlkay Zaman Turkiye'deki teknoloji medyasında tanınan bir isim.

TURK DERNEĞİ YARDIM CAĞRISI YAPTI
ATASC (Guney Kaliforniya Amerikalı Turkler Derneği) ise kaybolan Turkelrin bulunması icin cağrı yaptı. Cağrıda "Son 12-24 saat icinde onlarla ilgili bir şey duyduysanız/duyarsanız lutfen haber verin" denildi. Acıklamada Barış Kavukcu, Berkay Surmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'ın bolgeye geldikleri aracın marka ve plakası da paylaşıldı. Gumuş rengi AUDI A8 marka aracın plakası 6YRB698.

Kaybolan Turklerden İlkay Zaman'ın Twitter hesabından son paylaşımını 6 Kasım Pazar gunu yaptığı belirlendi.