6+3 haftalık hamileyim.
5+5 haftalıkken 1 damla kan gelsş yok denecek azlıktaydı. Her ihtimale karşı acile gittim ( Ekim 9 da kimyasal gebelikten duşuk yapmıştım) doktor alttan muayene ettiğinde kesem bomboştu ya geriden geldiğini yada boş gebelik olduğunu soyledi. Endişelendim. 2 gun sonra kendi doktoruma gorundum yolk kesem oluşmuş bu boş gebelik değil artık dedi ama bebişioi gormedi. Doktordan cıkınca az bir kanama ile bayıldım actım zaten tansiyonum duşmuştu. Detaylı ult. Yolladı bebeğim goruldu ama kalp atışı yoktu zaten 2 gun oncesine kadar kesem bomboştu. Yeni oluştuğu icin bence kalp atışı alamadılar. Kurtaj etmekten bahsettim olu gebelikmiş. Kabul etmedim.1 gun sonra başka hast. Gittim bebeğim ve kalbi goruldu. Yine kalp atışımız yok . Dokyor bir hafta beklemeyi onerdi. Bugun 6+3 haftalığım ve sabah başlayan aşırı bulantım vardı, goğsumde kılcal damarlarım cekiliyor gibi ağrı oluyor ama dokunulmayacak gibi değil. Canım birşeyler istiyor ama bulantıdan yiyemiyorum.
Boyle bir durumu yaşayıp bebişinin kalp atışını daha sonra duyan oldu mu merak ediyorum ?