Beta Hcg artışım sizce nasıl?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Beta Hcg artışım sizce nasıl?
-
27-09-2022, 15:36:35Merhaba kızlar. Ben 5 yıllık evliyim. 3 kere kayıp yaşadık. Şimdi 4. Kere hamileyim. Once idrarda gebelik testi yaptım hemen o saniyede cift cizgi cıktı. Sonra gittim kan testi yaptırdım cuma gunu 403 cıktı. Doktorumu aradım. Dediki iki gun sonra yani Pazartesi birdaha kan ver artışa bakalım. Ona gore yanıma gelceğiniz zamanı soyleyeyim dedi. Başka şehirde doktorumun kliniği bu arada. Aradan iki gun gecti.pazartesi gunu kan verdim sonuc 1031 cıktı. Doktoruma yolladım dediki (harika carşamba gunu sizi gormek isterim keseyi goreceğim) dedi. Tabi sevindim. Demekki yukseliş iyi diye duşundum. Ama bundan onceki 3 gebeliğimde de kalp atışı duyamadık hep boş gebelik oldu ve kurtaj olmak zorunda kaldım. Ozamanlarda da artışım cok az yukselirdi. Bu artış tabi onların yanında cok daha iyi. Ama yine de icimde korku var. Ya yine duyamassam diye. Tabiiki Allah ’ım ne yazdıysa elhamdulillah. Ama işte sizlerin artışı boyle olup da kalp atışını duyanınız var mı? Olumsuzsa yazmayın nolur.Rabbim herkesi tum anne olmak isteyenlere iclerinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin