Merhaba tekrardan 10 haftalık gebeligimin icindeyim riskli bir gebelik. İnsulin direncim yuksek kilom fazla tiroit hormonum cok yuksek, d vitaminim duşuk magnezyum potasyum eksikligim var demirde sıkıntı var anlıyacagınız bir cok vitamin degerlerimde sıkıntı var. Doktor sıkıntısı cekiyorum yaşadıgım şehir nedeniyle sonunda bir doktor ayarladım fakat temmuzun 6sında randevum ikinci gebeligim ilk gebeligimdede potasyum magnezyum eksikti takviye aldım fakat son aya kadar sıkıntım olmamıştı. Bunda ise yemek yiyemiyorum surekli kusmasam bile bulantı migdede hazımsızlık şişkinlik var, yanı sıra her gun bitmeyen baş agrısı şiddetli kasık agrıları ve bel agrıları cekiyorum. Bugun biraz daha fazla agrılarım var ilac icemiyorum, agrı kesici flan dayanılmaz bir hal aldı benim gibi bu durumu yaşıyanlar var mı aceba. Bebek buyuyor diyorum ama kasıklarım bobreklerim belim ve migdem oyle agrıyor ki resmen cin işkencesi cekiyorum her Allahın gunu nasıl olacak bilmiyorum sizler nasıl baş ediyorsunuz birde bu haftalarda normal mi aceba şiddetli agrı bilemiyorum o yuzden sormak istedim birde dayanılmaz ayak yanması tum vucudum sanki alev alıyor soguk suyla yatıp soguk suyla kalkcam. Nerdeyse hic birşey fayda etmiyor ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor resmen