Bir onceki konumda fpsrussia nın bir teknolojik silah portatifini gosteren videom vardı bazı arkadaşlar rusyayı gozlerinde cok buyuttukleri icin bu konuyu acmayı hissettim.

Antalya da yaşıyorum ve Rusları yakından tanıyorum 10 yaşındaki cocuk dediğin aileden ne gormuşse ailesinin haberiyle yapıyor gozlerinin onunu goremiyorlar su yerine bira iciyorlar kafaları yerlerinde değil, kızları dersen 18 yaşında striptiz kulubune ***uruyorlar ailesi bizzat ***uruyor neyin nasıl yapıldığını anlamaları icin, ailede ar namus saygı kavramı yok sırf birbirlerini arada tutan paradan başka birşey değil,orduları bile paralı askerlerden oluşuyor, şereflerinden bahsetmek bile istemiyorum..

Kurtuluş savaşında dort yandan saldırdılar ulkemize bizim elimizde silah adına cephanemiz yokken analarımız bacılarımız kazma kurek vatan seferber oldu ulke elden gitmesin diye, seyit onbaşıyı unuttukmu, nene hatunları unuttukmu bizim damarımızda akan kanın ne kadar asil olduğunu ne kadar cesaret dolu yureklere sahip olan bir ceddin torunları olduğunu unuttukmu elbette hayır, daha guclu yarınlar icin cabalayan Turkiye kurtuluş savaşı zamanlarında bir toplu iğne dahi uretemezken şimdilerde kendi silah sanayimiz TAİ, Aselsan, bir cok ulkenin yapamadığı başarılara imza atıyor, şuanda dunyanın en guclu ulkeleri arasında 8. sıradayız, 2023 tarihinde ilk 5 in icinde olucağız, yabancı basındada bunların haberlerine rastlamış olabilirsiniz, artık %100 ozgun kendi yerli silah sanayimizle guclu yarınlara daha sağlam adımlar atıyoruz, Allah devletimize milletimize zeval vermesin, kurtuluş savaşında bu canım vatanı bize bırakan Atalarımızın mekanı cennet olsun.

%100 yerli uretimimiz Atak helikopterimiz, ve bunun gibi bir coğu Turkiyede kendi insanımız muhendislerimiz uretiyor, guclu yarınlar icin.