Herkese hayırlı gunler dilerim,
Youtube spamdan iyi paralar kazandığımız gunlerde, genellikle bir coğunu bu forumdan tanıdığım gmail satan arkadaşlardan aldığımız sayısız mail hesaplarını aktif bir şekilde kullandım. .

Aradan yıllar gectikten sonra ne hikmetse maillerin şifreleri değişiyor, bir coğu değiştirilmiş, farklı farklı kişilere satılmış, evet bunu yapmışlar aynı maili farklı kişilere aradan zaman gecti diyerek, şifresini mailini değiştirip sattılar satıldı bunu biliyorum.

Yani bu kadar haysiyetsiz karaktersiz bir yapıda insanlar olabilir mi olabiliyormuş, parasını hakedene helali hoş olsun, bu işlemleri yapanları da allaha havale ediyorum. Coculuğundan cocuğundan bir şekilde cıkar o paralar.

Şimdi bana maillerin şifrelerini değiştirseydin o zaman diceksin, 3-5 tane mailden bahsetmiyorum burda 10K dan fazla mail stoğundan bahsediyorum.
Tabiki giriş yapıldığı zaman şifreleri değiştirildi, ancak arasından kullanmadığım bir cokta mail oldu.
Şimdi giriş yaptığım zaman şifresi 30 gun once değiştirilmiş yada hatalı şifre kurtarma eposta adresleri değiştirilmiş gibi uyarılar gormek kotu.

Sadece benim değil belki bir cok arkadaşın bu şekilde mailleri gitti haberleri bile yok.

Adam cakal satışını yaptığı mailleri silmiyor, neden aradan 3 sene sonra bakıyor aa kullanmamış bu hesabı tekrar satıyım ben bunu, yada kendim kullanıyım.

Herkesin beyni ben bu insanı nasıl dolandırırım, nasıl daha fazla kar ederim, nasıl tekrar kazanırım, hep boşver havasında. Allahtan korkun ya.

Yazım hataları olduysa affola biraz hızlı ve sinirli bir şekilde yazdım. Kusura bakmayın.

Bu sorunu yaşamadığım tek kullanıcı da @Sabırlı 'dır. Kendisine boyle bir ihanetin icine girmediği icin teşekkur ediyorum.
@TolgaDemo Kulakların cınlıyordır umarım hergun..