Arkadaşlar butcem 200 TL. Telefon ve bilgisayarda kullanmak icin kulak ici kulaklık araştırıyorum. En başta IPhone'larda cıkan kulaklığı kullanıyordum basları cidden tok veriyordu fakat dışarı cok ses vermesi ve kulağı acıtması sebebi ile bıraktım daha sonra bir oneri ile Aliexpress'den QKZ DM 7'yi kuponla 25 TL'ye aldım( Şu an fiyatı 50) malzeme kalitesi ve ses kalitesi beni tatmin etti fakat yuksek seslerde tizler fazla kulak cırmalıyordu. 6 aylık kullanım sonrası biraz hor kullandığım icin sol taraftan ses gelmiyor artık. Teknik ozellikleri şu şekildeydi: Hassaslık: 120 dB, Empedans: 32 ohm, Cıkış gucu: 10 mw, Frekans aralığı: 8-22000 Hz. Belki fikir verir diye yazdım ozellikle kulaklık kabini metal alaşımı olunca baslar gumbur gumbur i geliyor gibi plastik kulaklıklarda bir tık dışarı kacıyor. Yenilerde ise forumlarda zamanında kasıp kavuran Rock markasının yeni urunu Obsidyeni aldım 100 TL gibi bir fiyatı var kuponla 29 TL odedim. Dışı seramik tasarımı guzel fakat kulağımı acıttı biraz ve ses deneyimi pek tatmin etmedi. KZ markasına baktım urun ceşidi cok kara veremedim yorumlarda da birisi cok iyi birisi kotu yazıyor deneme fırsatım da yok bilemedim size danışayım dedim. Kriterlerim: Bass sesleri iyi versin fakat diğer tonları yutmasın ve kablosu nispeten dayanıklı olsun. Butcem maksimum 200 TL. Cok iyi bir kulaklık cıkarsa esnetebilirim bir miktar. Dediğim gibi 25 TL'lik kulaktıktan cok memnum kalmıştım oyle F/P urunde olabilir.