Merhabalar arkadaşlar
Ben de kendime bir umit bulabilmek, benim gibi olanlardan destek alabilmek icin yazıyorum.Gebelik takibimi detaylı olarak anlatayım.
SAT'ım 26 Kasım 2011.İlk defa 26 Aralık ta doktora gittim ve henuz cok kucuk olduğu icin birşey goremiyorum bir hafta sonra gel dedi.Ben bu sırada doğum masrafları yuzunden doktorumu değiştirme kararı aldım ve diğer hafta başka doktora gittim.O hafta kese gozuktu.Diğer hafta gel kalp atışlarını gorelim dedi.Pazartesi gitmiştim .O hafta kalp atışlarını goremedik.Cuma gel dedi.CUma da goremedik kalp atışlarını .Bugun gormemiz lazımdı dedi ama tam sınırdasın pztsiye kadar bekleyelim dedim.Ben tabi cok kotu oldum.Annemle beraber devlet hastanesinde bir doktora gittim.O gun 7+6 ydım.Evet kalp atışı gormemiz lazımdı dedi.Ayrıca haftasıyla uyumlu bi bebek goremiyorum dedi.Ama 1 hafta daha beklememizin bir zararı olmaz dedi.Neyse ben diğer hafta ilk baştaki doktoruma geri dondum ona baya guveniyorum cunku.O da baktı evet gormemiz lazım ama ben takip etmek istiyorum bir kere daha bakalım dedi.Salı gitmiştim cumaya tekrar gel dedi.Cuma gunu cok yavaş bi kalp atışı duyduk ama doktorum emin olamadı belki senin kalp atışlarını bile duyuyor olabilirim dedi.O zaman 8+6 ydım.Carşamba gunune kurtaj icin randevu aldık kalp atımı olmazsa alırız dedi.O gun kalp atışı duyduk ama doktorum cok fazla umitlenme dedi.Bebek o gun 9+4 tu fakat usg de 5+5 gozkuyordu.En son bu pztsi gittim kalp atışı hala vardı fakat cok yavaştı.Doktorum her an durabilir dedi.Bebek buyumuştu 6+1 olmuştu ama gebelik kesen cok kucuk dedi.Yolk sac buyuk dedi.Bir suru olumsuzluk soyledi.bundan sonrası mucize olur dedi.Sana bırakıyorum dedi.Ben de icimdeki son umit de kaybolana kadar ,kalbi durana kadar bekleyelim dedim.O zaman haftaya kurtajı konuşalım dedi.Salı gunune randevu aldım.Aslında cok fazla umidim kalmadı ama yine de burda yazılanları okudukca icimde bir filiz yeşeriyor.Acaba diyorum bir umit olabilir mi?
Ne dersiniz arkadaşlar?
Bebek gelişmemiş ve kalp atışı cok yavaş
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bebek gelişmemiş ve kalp atışı cok yavaş