Arkadaşlar merhaba. Bir konu acmıştım kulaklık ile ilgili ve Taotronics SoundSurge 90 modelini almıştım. Kulaklığın ANC tuşu basılı kaldı ve robotik kadın surekli konuşuyor. Haliyle, dinlediğim şarkı da duraksıyor. Urunu iade ettim, şimdi sorum şu:

Bana boyle elimde kalmayacak ( ki gayet guzel urun kullanırım ) , malzeme kalitesi ortalama , ses kalitesi guzel , dizaynı şık , dışarıda kullanabileceğim , suslu puslu olmayan, akustik yapısı kapalı , kablolu-kablosuz ( fark etmeksizin ) , empedans değeri yuksek ( telefonda kullanım icin almıyorum, televizyon ve ofis bilgisayarı ağırlıklı kullanacağım ) classic, enstrumental, alternative, hard rock ; blues, jazz, dark country tarzı parcalar dinliyorum daha cok 50-60-70's. Bu şarkılara yakışacak bir ton arıyorum. Taotronics'in ses kalitesi beni tatmin etmişti ama daha alt kalite bir mide katlanamazdım herhalde. ( Midleri gercekten aşırı parlak ve cırtlak. Cok on planda )

Beğenmediğim kulaklıklar : Anker Q10-Q20-Q30 ( Bu kulaklıklar bass ağırlıklı, hic hoşuma gitmediler )

Daha once deneyimlediğim ve beğendiğim kulaklıklar : Sennheiser 350BT , Sennheiser CX300 Street , Taotronics SoundSurge 90.