Selamlar arkadaşlar,

Bir coğunuz beni belki tanır, belki tanımaz Diğer forumlarda pc-se7en nickiyle kayıtlıyım belki hatırlayanlar olur. Donanım ve Java - Php konusunda kendimi oldukca geliştirdim iyi deneyimler elde ettik şukur. Yani teknoloji vazgecilmezim diyelim Sadece @Samsung ile samimiyiz forum dışı. Neyse 2014 Mart ayında başladım bu işe Serkan abinin videosunu gorunce. Her gun gece kayıtlar acılır mı diye sayfa yenileme yaparken 1 gun denk geldi kayıt olduk foruma O zamanlar secim zamanı parti videolarını atarken gunde 50 liraya kadar cıktım ve bir gun okulda telefondan adsense girdim ve ne goreyim 1 lira birikmiş oğlene kadar

Turkiye'de Youtube engeli gelmiş

Daha sonra o sıralar 2 ayda bir zorla 200 lirayı tamamlayabilip az cok birşeyler alabiliyorduk. Samsung ile tanıştıktan sonra ( sahte teliften beni banladı sonra sahte olmadığı anlaşıldı tavsiyeleri vs.. şu an 1000 - 1500 lira seviyesine cıktık 2 aydır umarım boyle devam eder. Fazlasıyla yetiyor.

Lise son sınıf oğrencisi ve gureşciyim. Turkiye şampiyonları vs.. yaklaştı tabi yanı sıra sınavda

Sabah 7 - Akşam 3 okul ve ustune birde antreman derken artık evin yolunu bulamaz olduk En buyuk hedefim Turk bayrağını uluslar arası arenada dalgalandırmak. Bunun icin artık antremanlara daha fazla ağırlık vermem ve yanı sıra sınavada calışmam gerekiyor. O nedenle foruma uzunca bir sure ara vereceğim.

Bu zamana kadar başta @Samsung ve hakkı odenmez @serkanYT - Vps ve sunucuları ile @Triqalx @MahsumCelik ve forumdan hunterlord, zack ve daha adını hatırlamadığım nicelerine cok teşekkur ediyorum.

Bu arada forum nickini hatırlamıyorum ama ismi " Hamit Uckardeşler " aldığın para haram olsun dostum

Ne olur ne olmaz hepiniz hakkınızı helal edin. Dediğim gibi bundan sonrası Antreman + Sınavdan ibaret olacak gibi gorunuyor. Umarım bir sonraki konuyu unlu bir spor hayatı ile acarım

Not : Allah rızası icin gureşin dovuş olmadığını, kol bacak kırılmadığını, kafa goz patlamadığını bilmiyorsanız oğrenin veya oğretin Ben 3 yıl once 60 kilo başladım bu spora kimseye gucum yetmez cok zayıftım şu an 17 yaşında boy 187 kiloda 90 oldu demek ki spor her zaman faydalı

Neyse hepiniz allaha emanet