Hamilelikte bitmeyen sorunlar
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamilelikte bitmeyen sorunlar
-
27-09-2022, 14:54:05Arkadaşlar biraz uzun yazdım ama gercekten cok yoruldum artık psikolojim bozuldu 25 haftalık gebeyim ama her aşamamda bi problem yaşıyorum İlk once gebe olduğumu testle oğrenmiştim bi devlet hastanesinde Bhcg bakıldı 100 cıktı sonra ozel hastaneye kadın doğum doktoruna gittim orda 60 cıktı doktor bebeğin tutunamamış değerlerin duşmuş 1 hafta icinde kanamayla adet olur gibi duşuk yapıcaksın dedi ben 1 hafta ağladım sonra kanama olmayınca tekrar gittik kese gorundu labaratuar arası farkmış dendi. Sonra 12 hafta aşırı bulantı kusmam oldu 12. Haftada kanamam oldu 1 hafta sonra gecmeden tekrar oldu kan değerlerim 15 idi 10 a duştu yine de bebeğim tutundu ama 2 ay sadece yattım sonrasında bobreklerimde buyume varmış kateter takılıcak anestezisiz olarak bide duşuk olabilir takarken dediler erken doğum olabilir dediler ben yine ağlıyorum şimdi de bebeğin suyu cok dediler bebekde anomali olabilirmiş artık cok yıprandım gercekten ne yapıcam bilmiyorum benim gibi olan var mı polihidroamniyos olup bebeği normal olan ne yapılıyo nası oluyo sıvı fazlalığında lutfen dua edin bana bebeğimi sağlıkla kucağıma alıyım