Selamlar, hem arkası acık hem arkası kapalı olacak şekilde 2 farklı kulaklık onerisi istiyorum. Sebebi ise kapalı mı yoksa acık mı alsam daha karar veremedim.
Benim icin kulaklığın rahat olması onemli, Clamping force değeri 1 lbs'nin altında olursa guzel olur.
Ses profili olarak basları 1 tık fazla ancak midleri ve tizleri arkaplanda kalmayacak, ses netliği iyi olan bir urun istiyorum. Kulaklığın sesini biraz acınca tizlerinin kulağımı tırmalamasını istemiyorum. Genelde Techno, Electro house, Tech house tarzında muzikler dinliyorum, ileride şarkı mikslemeyi de duşunuyorum. Aynı zamanda oyun icin de kullanacağım. Aşırı buyuk bir kulaklık olmasını istemiyorum.

Butce olarak kafamda tam bir şey belirlemedim 4000 liraya kadar kendi butcesinde en iyisi olan kulaklıklara bakıyorum. Acıkcası 4000TL'ye kadar cıkmayı duşunmuyorum eğer iyi bir indirime girerse alabilirim.

SHP9500: Clamping force ve rahatlık konusunda cok iyi deniyor dışarıdan cokta şık duruyor ama bu modelin ses profili benim icin uygun değil sanırım. HD569'u da bu sebepten elemiştim.

SHP9600: Amazondaki bir yorum yuzunden bu kulaklıktan emin değilim.
Surprizbozan: Yorum

m40x-m50x: Aklımdaki kulaklık modeline uyuyor gibiler aslında ama rahat olmadıkları icin duşunmuyorum.

HD560S: İyi bir indirime girerse almayı duşunebilirim, bu modelin de ses profili bana cok uygun değil sanırım. 560s varken 599'u listeye eklemedim bile.

K361-K371: Kapalı kulaklık olarak bu modelleri duşunuyorum, daha iyi bir alternatif var mı? Ust kısımları gorselden bakınca rahat değil gibi duruyor ama bilmiyorum.

Fidelio X3-X2HR: İndirimdeyken almayı duşundum fakat yine ses profili benim icin uygun olmadığını duşunduğum icin ve bazı olumsuz yorumları yuzunden almadım. X2HR'de şu anda cok pahalı, ve biraz buyuk bir kulaklık.

Şu an aklıma gelen modeller bunlar, duşuncelerim bu şekilde. Aklıma en cok yatan modeller AKG'nin K361-K371 modelleri. Başka onerebileceğiniz kapalı ve acık kulaklıklar var mı? Şu anda stokta olmayan satışa cıkınca belirlediğim butce aralığında olacak kulaklıkları da onerebilirsiniz. Ekstra masrafa girmemek icin kolay surulebilen bir kulaklık almayı duşunuyorum, belki ileride bir amfi de alırım.
@aidenn
@Odyofil
@adnanvo