Kızlar elim ayağım titriyor resmen tekrar tekrar bakıp duruyorum baya pembe işte cizgisi diyorum kendi kendime sabah ilk idrarla ovulasyon testi denedim cok az kotuluk farkettim sonra kahvaltı vs bitirip 11:30 dan sonra su felan icmedim tekrar ovulasyon testi yapmak icin...bu arada 2 de telefonumla oyalanırken uzandığım yerde uyuyakalmışım. Kapı caldı bi baktım kargo 2 adet erken gebelik testi sipariş etmiştim onlar geldi. Ama ben uyanınca onu yapmadım ovu testi yaptım daha koyu cıktı...bu kez de kendi kendime dedim ki keşke gebelik testini yapsaydım..bu arada ovu testinden sonra suda ictim bir bardak 50 dk kendimi zor tuttum koyuluğu gorunce kalktım erken gebelik testini yaptım ve inanamadım 1 dk icinde cıktı sizin yorumlarını zı merak ediyorum bakarmısınız acaba (fotolar ilk 10 dk icinde cekildi zaten yapalı 45 dk felan oldu )
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.