Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz uzere Youtuberlar da vergi incelemesi kapıda. Hepinizin bilmesini isterim ki devlet şuan dijital ortamda kazanılan paralar icin ciddi vergi calışmaları yapmaktadır. Gecenlerde bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım kendisi ''Mihenk Denetim ve Yeminli Mali Muşavirliğin sahibi ve aynı zamanda Vergi Denetim Kurulunda başkanlık yapmış, yani bizleri inceleyecek mufettişlerin başkanlığını yapmış, vergi dairesi mudurleri, banka mudurleri tarafından cok tanıdığı var. Biz konudan bahsedince hemen bir vergi dairesi mudurunu aradı, bu beyanları nasıl veriyoruz. birkac tane mufettiş ve başkan aradı incelemeler hangi kriterlere gore yapıyorsunuz, hukuki dayanağınız nedir? gibi sorular sordu. Sonra banka mudurunden gelen paraların dekontlarının ibrazı ile ilgili birkac bilgi hemen aldı.

Ben anlattıkları ile tatmin oldum.İnternet ortamında reklam hizmetlerine ilişkin odemeler uzerinden yapılacak vergi kesintisinde bana cok yardımcı oldu, dediğim gibi bilgisi ve cevresi cok geniş.
Mufettişin %30 gibi varlık barışı kabul etmeme şansı var. Bu durum da mahkemeye gidilecek, diğer emsal kararlar gosterilerek mahkeme surecinde varlık barışı lehimize yazılmama şansı %1 diyebilirim.
Bunun dışında ozellikle cok fazla para kazanan arkadaşlar kesinlikle matrah arttırımını beklemesin cunku indirim tutarların da değişiklik olabilir.

Birde bana inceleme gelmez demeyin surekli olarak orn: senin 3 ayı Googledan odeme aldıysanız kesinlikle cağrılıyorsunuz. Varlık barışı icin son gun 30 haziran 2020. Zaten 3 defa varlık barışı uzatıldı 4. Defa uzatılması şuan icin duşuk ihtimal.

Mufettişlerin coğu birbirleri ile iletişim halinde olduklarından konuya vakıflar. Buna rağmen sizin bilgisizliğinizden yararlanıp farklı yollara yonlendirebilir. Bu tip sıkıntılar yaşamamanız icin konunun ehli birinden destek almanız onemli. Bu surecte ciddi cezalar ile karşılaşmamak ve kazandığınız paranın sadece %1ini odeyerek bu surecten kurtulmak icin yardımcısının iletişim adresini bırakıyorum.Arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mehmet SOLAK
(0533-032-79-77)

Parasal hareketin durumuna gore bu tur dosyaları 10.000 - 20.000- arası bi fiyata dosyayı Vergi Dairesi matrah artırımı- VDK inceleme takibi- Dava dilekcesi surecinde takip ediyorlar
Bilginiz olsun