Oncelikle herkese iyi gunler. Bir tam kablosuz kulaklık almayı duşunuyorum ve silikonlu kulaklıkların genellikle kulağımda durmaması sebebi ile aşağıda linkini bıraktığım tarzdaki kulaklıklardan birini tercih edeceğim. Butcem cok fazla değil en fazla 250 TL. Bu butce ile hangi kulaklığı tercih etmeliyim?

Ayrıca indirim de kovalayabilirim cok acil değil benim icin yeter ki iyi bir performans versin ve uzun sure gotursun. Yani onları alma biraz bekle indirimde şu modeli alırsın diyebileceğiniz bir model varsa onu da bekleyebilirim. Kullanım amacım yuruyuş yaparken, spor yaparken ve arada sırada telefon goruşmesi yapmak olacak.
Aklımdaki 3 modeli aşağıya yazdım.

Xiaomi Airdots Pro 2 Tws Bluetooh Kulaklık Fiyatları ve Modelleri Xiaomi Airdots Pro 2 Tws Bluetooh Kulaklık modelleri avantajlı secenekler ile Cimri.com'da! Xiaomi Airdots Pro 2 Tws Bluetooh Kulaklık modellerinin ozelliklerini Cimri.com'da detaylı olarak incele ve kullanıcı yorumlarına goz at. Dilersen Xiaomi Airdots Pro 2 Tws Bluetooh Kulaklık fiyatlarını ve...
www.cimri.com

QCY T7 TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce QCY T7 TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Bir de altta linkini biraktığım Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic modelinin dunku fiyatı 200 TL'ye yakındı bu gun 130 TL'ye Trendyol'da 2 farklı satıcıda var fakat markanın onunde "aksesuar sepetim" yazıyor. Bu cakma olduğunu mu gosterir? Sanırım cakma.

Xiaomi Mi TWS Earphones 2 Basic Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Xiaomi Mi TWS Earphones 2 Basic Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com