gunun fıkrası umarım beğenirsiniz:......

Adamin birisi ev ariyormus. Bir emlakcidan bir evin anahtarini almis ve eve bakmaya gitmis.

Evi cok begenmis. Tam cikacakken evin penceresinden karsi evi gormus. Bir de ne gorsun, bir adam ve bir kadin cirilciplaklar.

Kadin elleriyle goguslerini oksuyor, adamda s**ne bir sut sisesi takmis, bir elinde de semsiye oyle duruyor. Adam dehset icinde evden cikip emlakciya gelir. Evi, biraz once gorduklerinden dolayi tutamayacagini soyler.

Gorduklerini bir bir emlakciya anlatir.

Emlakci gayet sakin bir sekilde;

-"Haa!, Onlardan mi bahsediyorsun. Onlar sagir ve dilsiz. Kadin elleriyle goguslerini oksayarak,

-Goguslerimde sut kalmadi, git cocuga sut al, diyor.

adam da -Disarida yagmur yagiyor, s**.rim sutunu,diyor..."

Kaza yerinin etrafı once polis kordonu sonra da buyuk bir meraklı kalabalığı sarmış. Gazetesine, iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen muhabir cemberleri aşamayınca;

-Yol verin. Ben kaza kurbanının oğluyum! diye bağırmaya başlamış.

Kernara cekilip yol vermişler.
Foto muhabiri yaklaşmış.
Kaza kurbanı bir eşekmiş...

Bir gun adamın biri en buyuk oğlundan su istemiş.
Oğluda demiş "of be her şeyi benden istiyorsun" diyip vermemiş.

Ortanca oğluna "oğlum sen ver" demiş.
Ortanca oğluda "abime soz geciremedin bendenmi istiyorsun" demiş
ve vermemiş.

En kucuk oğluda babasına demiş ki :

"baba sen bu 2 terbiyesize bakma kalk 1 tane sen ic 1 tanede bana ver"

Bir gun Real Madrid, Fenerbahce'yle mac yapmak icin Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler ucağa, Real Madrid'li oyuncular cok uzgun. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o cocuklar yuzunuzden duşen bin parca?
Raul demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hic istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahce'yle tek basima mac yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevincten havalara ucmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Mac başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 onde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Macın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen butun takıma karşı tek başına oynadın ve mac berabere bitti. Bu mukemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş;
- Eğer macın 60. dakikasında kırmızı kart gormeseydim, farka gidecektim. Ben ona uzuluyorum.

Kompozisyon odevi:
Aşağıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın.

1. Din
2. Cinsellik
3. Gizem

100 alan odev:

Allahım! Hamileyim. Acaba kimden?

arkdaşllaar valla bi anda esti gunun fıkrası die inşallah beğenirsiniz