Nasıl basliycam nasıl anlatıcam bilmiyorum arkadaşlar 2 gun once 10 haftalık bebeğimi duşurdum o kadar agriliydi ki hastane bana cok uzak gecenin 4 de eşimi ağrıyla kaldırdım ayaklarım tutmadı eşim zorla arabaya goturdu oyle bir acı yok yolda bağıra bağıra gittim bir yere kadar geldik istifra etmeye başladım ve bebeğimi duşurdum her yer battı normal doğum nasıl bir şey hic bilmiyorum ama sanki onu yaşadım cok acı vericiydi yazarken bile boğazım duğum duğum daha once de 2 tane daha boyle bir durum yaşadim ama doktora gittim kurtaj oldum hemen ağrım hic olmadı bu sefer ki cok zordu nasıl bu psikolojiden cikicam hic bilmiyorum herkes gecer hayat devam ediyor diyor ama ben nasıl atlaticam 2 senin icinde 3 duşuk aklım fikrim almıyor doktorlar bakıyor ama bişey yok diyor doktorum kan pıhtılaşma olabilir dedi test yapicakmis bu zamana kadar nerdeydi yapmadı ben bu kadar acı cektim duşuk ilacı kullanıyordum oysa ki nasıl bir surec izlemeliyim kızlar ne yapmalıyım ben en iyi benim gibi olanlar anlar rabbim hic bir kadına boyle bir durum yaşatmasın