S.a arkadaşlar konu ile ilgisi olan tecrubesi olan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum inş yardım edersiniz.

Konu: 3 4 Ay kadar once Ebay.Com un Almanya Sitesi Ebay.de de bir uyelik acıp bir urunu satmak icin ilan verdim ancak bu ilanı verirken hicbir ucret vs istendiği gozume carpmadı zira oyle banka vs de sormadı. Sonuc olarak 3 ay sonra urun satılmadı ve ilan otomatik olarak sistem tarafından silinmiş bende ne zamandır girip bakmadım.

Bugun aldığım bir telefonla Ebay.de deki bu işlem icin 118 euro borcum olduğu konusunda avukatlık olmuş olmam. ilgili avukat burosu beni gizli no ile arayıp goruşme yapıyor kendilerinden resmi borc belgesi istediğimde ise (kendi avukatım icin) bu belgeyi veremeyeceklerini internetten takip etmem gerektiğini soyluyorlar hic bişey anlamadım.

Bu Ebay.Com yada Ebay.de ucretlimidir ilan başı para alır mı yada satış sonrası satış parası vs. Avukat burosundan olduğunu soyleyen kadın boyle dedi, ucretli imiş ilk borc 17 euro imiş vs şimdi 118 diyorlar.

En sıkıntılı olduğum zamanda ki adsense hesaplarımı dahi satılığa cıkarmıştım maddi sıkıntı yuzunden birde bu cıktı miktar az gorunse bile odemek istemiyorum arkadaşlar fikir onerecek yada bilgisi olan arkadaşlar varsa cok sevinirim.

Şimdiden cvp verecek herkese teşekkurler.