Cok merak ediyorum acaba cok mu şanssız birisiyim ben. Aylardır uğraşıyorum yalnızca 1 tek videom patladı o da 3. taraf yiyince para kazanması gitti.
Dizi işine gireyim dedim. Yt de olmayan diziler yukledim izlenmedi. yt yo yt yaptım bu seferde rağbet gormedi, izlenmedi.
Film denedim, dunya engelini bir turlu aşamadım. Aştıklarımda da pek kalite olmadığından izlenmedi.
Belgesel denedim şuan gunde 0.10 dolar getiriyor. Başkada artmıyor, izlenmedi.
Onun dışında ufak tefek birsuru kategori denedim, calışmalar yaptım, forumu zaten baştan aşağı okudum.
Acaba dedim bende bi sorun mu var. Bot satın aldım. Yine aynı yine aynı.
Dedim acaba başka bişey mi var. Kanallara token vermeden once gusul almaya başladım. Bir nevi kendi cerezlerimi temizledim.
Bir baktım bu işe yarar gibi oldu. Yeni keşfettiğim kategoriyle tertemiz bir giriş yaptım. Artık yontemim buydu kanallara token vermeden once duşa girmek.
5-6 gunde yaklaşık 20 30 k izlenme aldım. Buyuk başarıydı benim icin.
Ta ki bugune kadar. Kanallarımı kontrol etmek icin giriş yaptığımda analyticse bir baktım 15 k izlenmeye 0.45 dolar vermiş. O an yıkıldım. Tamam 5 dk dan azdı uzunlukları ama bu kadar da vermemeliydi.
Sizce ben komple bu youtube işinden cekilsem mi arkadaşlar. Yoksa gittiği yere kadar tutana kadar surune surune gideyim mi. Nedir sizin fikriniz.
Ben neden kazanamıyorum arkadaşlar
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Ben neden kazanamıyorum arkadaşlar