kızlar daha once yazmıştım nasipse ekim 2017 son haftası doğumum..ilki sezeryan die buda mecburi sezaryan...
doktorum mutlu kılcılere karar verdım kesınlıkle okadar arastırdım değdi...muayene ucretı 100lira ama adam cok cana yakın ve sen sormadan yeme lıstene kadar verıp bılgılendırıyo ...sadece 2li testi oneriyo o temizse sorun yoksa dıgerlerıne boşuna para baymak anlamsız dıcek kadar samımı...gelelım sımdı fıyatlara
ilk doğumum cekırge doruktaydı ama yapmaz olaydım ağızları sadece parayla acılıyo sen sormadan cevap alamıosun...sureklı bılmıosun dıe para ıstıyım bın tane test ıstıolar.doğum bu sene sezeryan 3100olmus ıkı gun once ole soyledı artı epıdurek olursa 350 lıra fark olurmusmus...ama tabıkı doğum sonrası yasadıklarım aklıma gelınceeee asla dedımmm...medıcabılde sezeryan 2250 normal 2000miş. doğum fotocusu mehtap hanımda cok şeker bır bayan doğuma gırerken baslayıp doğum anı ve sonrasını fotoğraflandırıyomuş en son babayla bebegın karşılaşmasına varıp aıle fotosu cekılene kadar 100kare foto cekıyomus 10tane buyuk fotoyu secıp cıkartıyomus kalanı cd seklınde verıyormus ıstersenız cıkarıyosunuz.
benden bukadar kızlar umarım gereklı ayrıntılarıyla fıkır verebılmısımdır