Doktorum kanamalarımın sebebini bulamıyor
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Doktorum kanamalarımın sebebini bulamıyor
-
27-09-2022, 14:36:46Hanımlar 18 hafta 2 gunluk hamileyim. Ve 12.haftamın bitiminden beri kanama yaşıyorum. Toplam 6 kez maalesef kanamam oldu. 3 tanesi cok şiddetli ve durmadığı icin hastaneye yattım. Sonuncusu bayram gunu başladı hafta sonuda hastanede yattım, serum ve progestan iğneleri ile tedavi oldum. Doktorum cok başarılı biri ve rahimde polip ihtimalini bile değerlendirdi yapmadığı tetkik muayene kalmadı yok diyor kanamanın elle tutulur şuan bir sebebi yok diyor. O kadar stresliyim ki anlatamam. Bu konuyla ilgili forumdaki eski başlıkları okudum coğunda 5-6 hafta da yatarak kanamanın bittiği 20.haftalara gelindiği yazıyordu. Sizler ne duşuyorsunuz? Bu kanamalar biter mi? Bu arada surekli tuvalet haricinde yatıyorum son 1 aydır. Bir de mecbur iğne olmak icin hastaneye gidip geliyorum. Kan değerlerim cok duştuğu icin plazma kan verilmeye başlandı bir de onun tedavisini oluyorum. Ne olurr bana dua edin moral verin. Yani gerekirse koca karı ilaclarıdır ne bileyim ozel duadır bir yolu yokmu bu gunleri atlatmanın. Cok yıprandım psikolojik olarak cok kotuyum.