Merhaba. Samsung Galaxy S20FE Exynos cihazım icin kulaklık arayışındayım. Altta bırakacağım 2 urunden birini kullanan var mı? Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

Hypergear Xpodspro TWS Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, Hypergear Xpodspro TWS Kulaklık - Beyaz en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Hypergear Xpodspro TWS Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, Hypergear Xpodspro TWS Kulaklık - Beyaz en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com

Yukarıda bıraktığım bağlantıda bu kulaklığın ozelliği kulaklık kutusunun kablosuz şarjı desteklediğini goruyorum. Bu yuzden bu kulaklığa ısındım fakat hic yorum ve deneyim bulamadım.

REALME BUDS AİR2 KABLOSUZ KULAKLIK- BEYAZ fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da REALME BUDS AİR2 KABLOSUZ KULAKLIK- BEYAZ fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com

Yukarıda bıraktığım bağlantıda ise bu kulaklığın beni doyuracağını duşunuyorum ama kutusu kablosuz şarjı desteklemiyor sanırım. Kablosuz şarj desteklemesi sorun değil ama nedense bu kulaklığa da icim ısındı.

Sizin de bu fiyat bandında onerileriniz var mı? Eğer onerdiğiniz kulaklıkları kullanıyosanız deneyiminizi yazabilir misiniz? Teşekkur ederim şimdiden.
Sanırım Realme buds Air 2 alacağım.