Herkese iyi gunler. Oncelikle bu konuyu kendim icin değil, bana soran bir tanıdığa onermek icin actım bilginize. Şimdi istenen ozelliklere gelelim. Kendisi karşı tarafa sesinin en iyi şekilde gitmesini istiyor. Gun icerisinde işinden dolayı o kadar konuşur ki 2000 dakika genellikle kendisine yetmez, bu yuzden en azından tek kulaklığın kullanım suresi en az 3 saat ya da daha fazla olmalı. Ha ek olarak kulaklıklar kulak ici olmalı ve tip olarak spor ya da klasik şu Airdots tarzı olmalı. Benim aklımda birkac urun var fakat sizin de fikirlerinizi almak istedim.

Surprizbozan: Birilerini etiketleyelim. @samotne Ciasteczka ve @pizz3man

Duşunduğum kulaklıklar:

JBL Tune 220TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce JBL Tune 220TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Huawei Freebuds 3i TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Huawei Freebuds 3i TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Jabra Elite 65T Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Jabra Elite 65T Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com