5 aydır KZ EDX 1DD kullanıyordum, birkac ay sonra sol kulağından az ses gelmeye başlamıştı ancak birkac gun sonra kendiliğinden duzelmişti. Ben kulaklığın mikrofonunu masaustunde kullanmak icin jak coklayıcı almıştım, ancak hatırladığım kadarıyla jak coklayıcısını takar takmaz kulaklığın sol tarafı eskisi gibi olmuştu. Jak coklayıcısını cıkarttığım zaman da durum aynı şekildeydi ve ben de acaba niye boyle oldu diye duşunurken aklıma jak coklayıcı gelmişti. Ardından jak coklayıcısını cope attım (24 TL'ye almıştım) ki başka bir kulakici kulaklığa taktığım zaman bozulmasın diye, şu an kullandığım KZ EDX 1DD'nin sağ tarafından neredeyse hic ses gelmiyor. Hatta hic gelmiyor desek daha doğru olur cunku ses seviyesi %5 %10 falan, YouTube'den şarkı acıp sesi son seviyeye cekiyorum ancak sanki dibe cekmişim gibi cok az ses var. Sol taraftan da aynı şekilde %50 civarında ses geliyor, sizce tum bunların sucu jak coklayıcısından mı kaynaklanıyor yoksa kulakici kulaklıktan mı?
KZ EDX 1DD Mikrofonlu Kulak İci Kulaklık - KZ Kulaklık KZ EDX Kulak İci Kulaklık | Aynı gun ucretsiz kargo! Guncel stoklar, Yurtici Kargo ile gonderim.

www.kzkulaklik.com
Ayrıca jak coklayıcısını bilgisayarın jak girişine taktığım zaman cızırtı sesi geliyordu ve calışmıyordu, hatta bu ses hoparlorden bile duyuluyordu ki cok şiddetli bir ses idi. Sağ sola oynattığım zaman duzeliyordu.