+++++++++++++++++++++++++O++++++++++++++++++++++++
Cocukbiraz konuşma ozurludur.Oğretmen tahtaya "kedi sutu ic" yazar ve cocuğa okumasını soyler.Cocuk okur "tedi tutu it" oğretmen sinirlenir bağırır "duzgun oku şunu" der. Cocuk tekrar okur ama nafile .Oğretmen bu kez dover cocuğu ve "oku" der.Cocuğun canına tak etmiştir.Ofkeyle haykırır "Anatiını tittimin tediti ittene tu tutu!!"
+++++++++++++++++++++++++O++++++++++++++++++++++++ +
Bir kız bir erkeğe aşık olur aynı zamanda bu erkekte kıza aşık oluyor.Arkadaşlıkları başlıyor derken erkek askere gidiyor.Gel zaman git zamankız başka birine aşık oluyor bunu da erkeğe mektupla bildiriyor.Birde fotoğraflarını geri istiyor.Erkekte intikam alacak ya arkadaşlarından butun kız resimlerini topluyor kızın resmi ile birlikte birde not yolluyor.Sen kimsen kendi resmini al.Kalanları da bana geri yolla....
Temel karısı , kaynanası ve baldızıyla hacca gider şeytan taşlarken karısı Fadime şoyle dua eder "Allahım beni affet kocamı 1 kez aldattım" . Kaynanası " Allahım beni affet kocamı 2 kez aldattım." .Baldızı da "Bende kocamı 3 kez aldattım" der. Temel de şoyle dua eder " Allahım beni affet haburaya 3 or*spuyla geldim."
2 cuce evlenmişler adettendir ilk gece gerdek kapısı dinlenir.Butun gece icerden 1,2,3 hop diye sesler gelmiş. Sabah olmuş cuceye sormuşlar "ne yaptınız" diye. Cuce cvp vermiş " Yatağa bir cıkabilseydik neler neler yapacaktıkta kahretsinki cıkamadık"
Kadının biri kilim mağzasında dolaşıyormuş o sırada osurmuş fakat bozuntuya vermemiş.Sonra oradaki gorevliye kilimin fiyatını sormuş.Gorevli ise şu cevabı vermiş " Teyze sen halıya bakarken osurdun fiyatını soylesem s*carsın" demiş.
Daha onceden verilenler varsa k.bakmayın yorumlar icin şimdiden teşekkurler.
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Bir Kac Tebessum Ettirecek Fıkra