1 aydır ısrarla tum firmalara mail atıyordum Turkiye temsilciligi almak icin
Sonunda bir İle uzun yazışmalar Sonrası Network Sozleşmesine kadar Gondermiştiler Turkcesini istedim Firma turkcesini attı
Firma Ozgun kanallar alıyor Sizinde Başınızın agrımaması icin Ozgun kanallar alıp yatırım yapabileceginiz bir fırsat
Ben Neden degerlendirmedim
1. firma yuzde 70 icerik sahibine diye konuştuk bu 2 li anlaşma ile degişebilir
yuzde 15 size yuzde 15 firmaya
ayın 1 inde sizde kendi yuzde 15 lerini alıp Bankanıza yuzde 85 gonderiyor ve Rapor yolluyor bu rapordaki kanallara yuzde 70 lerini yolluyorsunuz 7 sinde tekrar listeyi duzenleyip gondermenizi istiyor
23 yaşındayım bu tarz yuklu para girişimlerinde cekindim acıkcası ama bu aldıgınız kanallarla dogru orantılı Yuklu kazanca cıktıgınız vergilendirme olayları illaki olacak
Soyledikleri sitem ve panelim olacagı gelen basvurulara inceleyip sozleşme yollamam Quizin ilk halindekinden biraz daha farklı bir sozleşme ama genel bir sozleşme bu
2.yeteri derecede ingilizcem olmadıgından gerek sozleşme gerek ilerisinde problem yaşardım ondan dolayı

Aracılık Ederek Bu firmanın tum bilgilerini verip hatta skype uzerinden toplu konusma alarak sizi tavsiye edecegim Bunun karşılıgında ise 1000 lira gibi bir ucret talep ediyorum sonucta 1 aydan fazladır araştırıyorum 1 saniyede bedavaya paylaşamam 1 kişi ile paylaşılacaktır
Forumda tanınmış bir kişi olması Daha iyi olur
Spam politikasına gelince iyi durumda olan kanalları alırsınız partnerinize ama teliftir vesaire ileride ne sorun yaşarsınız bilemem
3 gun duracaktır bu yazım daha sonrasında sildirecegim konuyu
mn gibi rec gibi degil arkadaşlar Quiz ile Life gibi

Forumdanda ulaşabilirsiniz