Polikistik iken hamile kalma takviminde Beta hcg değer yavaş yukselmesi, lutfen yardım
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Polikistik iken hamile kalma takviminde Beta hcg değer yavaş yukselmesi, lutfen yardım
-
27-09-2022, 14:20:15Selamlar herkese. Benim sorunum polikistikten dolayı bir yıldır takvim takibi yapıyorduk doktorumla ve ilk kez bu ay yumurtalık gordu. (Poliskistiğin ne olduğunu az cok biliyoruz, duzensiz adet olmak vs.) bu sebeple yumurtalıklar buyumuyor. İlk kez bir yıldır bu ay buyudu ve takvim kontrolune gore ilişki oldu. Doktora gittiğimde onlem alalım kan testi ver dedi yoksa regl olmam icin ilac verecekti. Beta hcg sonucum 8.20 cıktı. İki gun sonra tekrar kan ver dedi ve bugun hcg 11.30 cıktı. Kimyasal olabilir 5-6 gun daha bekle ve tekrar kan ver dedi. İlk testi oğlen 15:00 te verdim bugun ise sabah 09:00 da. Aslında tam 48 saat sayılmaz. O kadar uzuldum ki anlatamam. Polikistik yaşayanlar bilirler duygularımı. Sizce kimyasal olması yuksek olası mıdır. Buna benzer durum yaşayan veya cevresinden bişeyler duyan varsa lutfen yazsın.