Oncelikle konuyu biraz ic dokmek icin actığımı belirteyim.
23 yaşındayım lise ve onlisanstan mezun olduğum bolumler elektrik elektronikle ilgili.
Arkadaş cevremde kararsızlığımla biliniyorum. Forumda da bilenler vardır. Yeni bir şey oğrenmeye pek acık değilim. Oğreneyim diye giriştiğim animasyon programından falan hemen pes ediyorum. Bu dunyada yapmak istediğim tek meslek futbolculuktu. Onuda yapamadık. Onun dışında baktığım herşeye ticari gozle bakıyorum. ıbm de calışan bir tanıdık mobil app uzerine kendimi geliştirmemi tavsiye etti. 7 sene okuduğum elektrik elektronikle alakalı birşey yapamamış olmak başka şeylere giriş yapmak icin hevesimi kacırıyor. Dgs ile muhendislik falan duşunmuyorum dersle gercekten aram yok. Ders ve iş konusunda gevşek davranmama sebep birazda surekli gelir getiren ozgun kanalımın olduğunu duşunuyorum. Şikayet edilecek birşey yok tabi ki ama bunu avantaja donuşturemediğim icin uzgunum. Sıfırdan java oğrenebilir miyim. Onlisansta 1 sene assembly gormuştuk faydası olur mu bilmiyorum. Siz ne dersiniz bu saatten sonra ne yapılır. Kodlama falan oğrenilir mi.
Alakalı alakasız herturlu oğrenilecek şeye oğrenme yontemi tavsiyesine acığım.
Teşekkurler.
Bu saatten sonra ne yapılır?
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Bu saatten sonra ne yapılır?